Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola’nın evinde Masumlar Apartmanı’nda Safiye’den farksız olduğunu biliyor muydunuz?

Ezgi Mola’nın evinde Masumlar Apartmanı’nda Safiye’den farksız olduğunu biliyor muydunuz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinde Ezgi Mola, Safiye karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu o kadar başarılı bir performans sergiliyor ki, ekran başındaki izleyiciler kendisine hayran kalıyor… Ezgi Mola, 8 yıl aradan sonra dizilere dönüş yapmakla kalmadı, genelde komedi projelerinde yer alırken, bu sefer ağır bir dram hikayesinde çok başarılı işlere imza attı.

Sezonun en iyi dizisi olarak öne çıkan, reytingleriyle de rakiplerini kıskandıran Masumlar Apartmanı’nın bir kişiye ise olumsuz bir dönüşü oldu. Bu kişi, Ezgi Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı… Kameralar tarafından İbrahim Büyükak ile birlikte görüntülenen Mustafa Aksakallı, sevgilisinin görememekten yakındı.

Masumlar Apartmanı dizisindeki Ezgi Mola’nın performansı ile ilgili yorumu sorulan Mustafa Aksakallı, “Ezgi göremiyorum, her gün sette” diye konuştu. İbrahim Büyükak da bu sözler üzerine “Şimdilik benimle idare ediyor” diyerek espriyi patlattı.

Ezgi Mola'nın evinde Masumlar Apartmanı'nda Safiye'den farksız olduğunu biliyor muydunuz? 7

Mustafa Aksakallı, sevgilisinin dizideki performansını nasıl bulduğu sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Bence çok iyi, inanılmaz iyi, ters köşe oldu” dedi.

Safiye, temizlik hastası bir karakter. Ezgi Mola’nın günlük yaşamında da çok titiz olduğunu biliyor muydunuz? Mustafa Aksakallı, “Bu kadar değil ama gerçekten de titiz, düzenli, temiz. Farklı bir durum değil evde de” diye konuştu.

İbrahim Büyükak da Ezgi Mola’nın performansının ‘şahane’ olduğunu söyledi.