Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Işın’ın Sefirin Kızı dizisini neden bıraktığı yeni rolü ortaya çıkınca anlaşıldı!

Deniz Işın’ın Sefirin Kızı dizisini neden bıraktığı yeni rolü ortaya çıkınca anlaşıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılında Her Yerde Sen dizisinde Merve Mutlu karakterini canlandıran isim Deniz Işın’dan başkası değildi. Genç oyuncu iyi bir performans ortaya koyarak, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ardından Atiye dizisinde kısa bir rol üstlenen oyuncu, bu sezona ise İyi Günde Kötü Günde isimli dizide Seda karakteri ile başladı.

Ardından ise Deniz Işın’ın kariyeri adına çok önemli bir transfer gerçekleştirildi. Sahra karakteri ile hikayeye dahil olan oyuncu, geniş kitleler tarafından tanındı. Karakterin de etkisi ile sosyal medyada ismi sıklıkla paylaşılan birisi haline gelen Deniz Işın adına Sefirin Kızı, tanınması noktasında önemli bir fırsat sunmuştu.

Ancak genç oyuncunun diziden ayrılmak istediği ortaya çıktı. Sahra karakterinin de dizideki ömrü sadece 8 bölüm oldu. Deniz Işın’ın neden diziye veda ettiği ise sonradan anlaşıldı. Fox TV’de yakında yayınlanacak olan Masumiyet dizisindeki güçlü bir rol için anlaşan Deniz Işın, bu nedenle Sefirin Kızı’na veda etti.

Şimdilerde Masumiyet dizisi için hazırlıklarını sürdüren oyuncu; Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar ve Deniz Çakır gibi güçlü isimlerle aynı sette yerini aldı. Setten paylaşılan ilk görüntülerde dikkat çeken Deniz Işın, canlandıracağı İrem Orhun karakteri hakkında da bilgi verdi.

Oyuncu, “İrem’in de aslında hepimizin olduğu gibi, her insanın olduğu gibi böyle derinlerinde bazı sorunları ,sıkıntıları var. Oooo neler neler beklemiyor ki. Çok heyecanlı ve kafa karıştırıcı bir serüven olacağını düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Deniz Işın’ın bu sözleri karakterin çok dikkat çekeceğini ve kariyerinde de çok olumlu izler bırakacağını gösteriyor. Deniz Işın’ın neden Sefirin Kızı’nı bıraktığı da şimdi daha iyi anlaşılıyor.