Ana sayfa Dizi Haberleri İlayda Alişan’ın en akılda kalıcı rolüne hazır mısınız? İşte yeni dizi Masumiyet ve işte Ela Yüksel!

İlayda Alişan’ın en akılda kalıcı rolüne hazır mısınız? İşte yeni dizi Masumiyet ve işte Ela Yüksel!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim isimli dizideki Merve karakteri ile oyunculuğa başlayan İlayda Alişan, 10 yıldır setlerde yer alan ve farklı rollerle de tanınan bir isim…

Benim Adım Gültepe dizisinde Nurten olarak sevilen oyuncu, Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Eylül Eren olarak ilgi gördü. Rüya dizisindeki Cemre karakterinden sonra ise Çukur’da Akşın olarak dikkat çeken İlayda Alişan ayrıca; Hakan Muhafız, Şampiyon ve Terapist isimli dizilerde de boy gösterdi.

Son yıllarda üst üste etkili rollerle ekranda yer alan İlayda Alişan, özellikle Çukur dizisiyle birlikte geniş kitleler tarafından sevildi ve milyonlarca da hayrana kendisini göstermeyi başardı. Oyuncu, şimdi de yeni bir diziye hazırlanıyor. Bu dizi yakında Fox TV’de yayınlanacak olan Masumiyet…

Dizinin en büyük farkı Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar ve Deniz Çakır gibi 3 güçlü ismin başrolde yer alması. Hikayesi de çok farklı olan ve izleyicilerde iz bırakması beklenen dizide İlayda Alişan’ın çok farklı bir karakterde göreceksiniz.

Ela Yüksel, savaşçı bir kız ve oyuncunun da akılda kalmasında çok etkili olacak. İlayda Alişan, Çukur dizisinde güçlü bir çıkış yaptıktan sonra şimdi de Masumiyet isimli dizide Ela Yüksel olarak ekranda çok farklı bir hava yaratacak.

Karakteri anlatan Alişan, “İstediği şeyler uğruna, hayal ettiği şeyler uğruna hiç kimseyi tanımayan ve bunlara ulaşmak için çok çaba harcayan bir kız. Hepimiz hayallerimize ulaşmak için bazı zorluklarla karşılaşırız. Ela’nın da böyle sınavları ve savaşları olacak kendiyle belki” şeklinde konuştu.

Ela Yüksel karakteri çok sert bir yapıya sahip olacağı için oyuncunun akılda kalması konusunda çok etkili olacağa benziyor.