Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin hatası bir dizisine daha final kapısını açtı!

Star TV’nin hatası bir dizisine daha final kapısını açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları kendi halinde, kendi yolunda ilerleyen Sol Yanım dizisi ne yazı ki, Star TV’nin aldığı çok riskli karar nedeniyle final kapısını araladı. Şimdiye kadar 10 bölümü ekranda yayınlanan Sol Yanım, iyi bir hikayeye ve iyi de bir oyuncu kadrosu ile yola çıkmıştı.

Tolga Mendi, Özge Yağız, Emre Bey ve Cemre Baysel’in başrollerinde yer aldığı dizinin ilk 8 bölümü de perşembe akşamları yayınlandı ve dizi önemli bir izleyici grubunu etkilemeyi başardı. Reytingleri yeterli olmasa da yine de çok da kötü değildi. Hikayesi ile sevilen dizi, iyi bir prodüksiyona da sahip…

Sol Yanım dizisinin 9.ve 10. bölümleri ise yeni gününde yani çarşamba akşamları yayınlandı. Ancak reytingler hiç de iyi gelmedi. Star TV’nin Seni Çok Bekledim dizisini Cuma akşamları yayınlamak pahasına hem Akrep hem de Sol Yanım dizilerinin gününü değiştirmesi finalin kapısının aralanmasına neden olan karardı.

Star TV'nin hatası bir dizisine daha final kapısını açtı! 7

Kemik izleyici kitlesine perşembe günleri ulaşan Sol Yanım, çarşamba günlerine ise bu kitleyi taşıyamadı. 3,5 oranlarında gelen reytingler iyice düştü ve 2’li oranlarda kaldı. AB grubunda ise 1’li reytingler gelmeye başladı. Yani dizinin bu halde devam etmesi pek de mümkün görünmüyor.

Yakında Star TV’nin Sol Yanım dizisi için final kararı vermesi hiç de şaşırtıcı olmayacaktır. Ancak dizinin günü değiştirilmemiş olsa belki de sezon sonuna kadar devam etmesi mümkün olabilecekti.

Sol Yanım dizisi hayranları, Star TV’nin Seni Çok Bekledim için hem Sol Yanım hem de Akrep dizilerini ateşe attığını düşünüyor ve bu durumdan da rahatsız olduklarını sosyal medyada yaptıkları yorumlarla sergiliyor.