Ana sayfa Güncel Haberler Derya Şensoy, Mesut Yar’la Laf Çok programında babasını çekiştirdi!

Derya Şensoy, Mesut Yar’la Laf Çok programında babasını çekiştirdi!

tarafından ker_def

Oyuncu Derya Şensoy, Mesut Yar’la Laf Çok programının konuğu oldu. TV 360’ta ekrana gelen programda Mesut Yar, konuğu ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Derya Baykal ve Ferhan Şensoy’un kızı olarak tanınmasının yanı sıra, oyunculuk da yapmaktadır.

Anne ve babası ile sürekli setlerde vakit geçirdiklerini anlatan Şensoy, “Ben 6 aylıktım tiyatroda uyuyordum, 1 yaşında kuliste emeklemeyi öğrendim. Annem makyaj yaparken onunla makyaj yapardık. Prova süreçlerini yaşadık ve hep orada büyüdük” açıklamasını yaptı.

Provalar konusunda, “Babam genel olarak acımasız bir adam” ifadesini kullanan Derya Şensoy, babasında sahnedeyken kimse için pozitif ayrımcılık olmadığını söyledi.

10 yaşında bir oyuna çıktıklarını ve babasının sürekli kendisine bağırdığı için eve giderek ağladığını anlatan Derya Şensoy, “Babamın bize hiç sesini yükseltmişliği yok bugüne kadar. Annem kızlarına bir şey söyle der, babam ‘bi şey’ der. En fazla duyduğumuz şey buyken bir anda ‘elini oraya koyma, onu öyle yapma’ diye provada bağırıyor. Dedim istemiyorum babam bana sürekli bağıracaksa, niye oyunculuk yapacağım” şeklindeki sözlerini hatırlattı.

Videodan detayları izleyebilirsiniz…