Ana sayfa Sosyal Medya Kulüp dizisinin Orhan’ı Metin Akdülger’in kariyerinde çok ilginç gelişmeler olabilir!

Kulüp dizisinin Orhan’ı Metin Akdülger’in kariyerinde çok ilginç gelişmeler olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda yer aldığı dizilerdeki performansları ile çok konuşulan isimlerden birisi de Metin Akdülger oldu.2018 yılında yayınlanan Şahsiyet dizisinde Ateş olarak izlediğimiz oyuncu, Emmy Ödülleri’nde Haluk Bilginer’in en iyi oyuncu seçildiği bu diziyle çok dikkatleri çekmişti.

Atiye dizisinde ise Ozan karakterini canlandıran oyuncu, ardından da Netflix’te yayınlanan bir başka önemli proje olan Kulüp’te başroldeydi. Orhan karakteri ile Kulüp dizisinin etkili isimlerinden olan oyuncu, Disney Plus’ın ikinci yerli dizisi Dünyayla Benim Aramda dizisinde de Kenan karakterini canlandırdı.

Metin Akdülger, son yıllarda televizyon projeleri yerine dijital dizileri ve sinema filmlerini tercih eden bir görüntü çiziyor. Televizyon ekranında en son Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisindeki 4. Murad karakteri ile izlediğimiz oyuncu, tam 6 yıldır televizyon projelerinden gelen teklifleri kabul etmiyor.

Ancak oyuncu kendisine kariyer sınırlaması da getirmiyor ve her türlü yapımda rol alabileceğini belirtiyor. Milliyet Sanat’a konuşan Metin Akdülger’i bir bilgisayar oyununun içinde bile görebilirsiniz.

Metin Akdülger, “Formdan bağımsız olmak ve bir sürü hikâyenin içerisinde olmaktan yanayım. Kariyerimin de böyle olmasını istiyorum. Beni yarın öbür gün bir bilgisayar oyununun içerisinde de görebilirsiniz” diye konuştu. Dijital projelerde yer almayı özel olarak tercih eden oyuncu, bu sayede yurt dışında da ciddi bir hayran kitlesi elde etmeyi başardı.

Kulüp dizisinin Orhan'ı Metin Akdülger'in kariyerinde çok ilginç gelişmeler olabilir! 7

Televizyon dizilerinin yoğunluğunu son yıllarda yaşamak istemeyen ve bu nedenle de dijital projelere odaklandığı anlaşılan Metin Akdülger, oyunculuğun yanı sıra Journers adlı grubuyla müzik yapmayı da sürdürüyor.

Metin Akdülger çok yönlü birisi. Kendisini bildiğinden beri yazan, hatta çizen, sürekli kendisine yeni ifade biçimleri arayan bir oyuncu olarak kendisini geliştirmeye odaklanmış durumda.

Akdülger şimdilerde, Osman Oğuz Öğün ile birlikte yazdığı, Sadi Güran’ın çizdiği, Ancient 101’den yayımlanan “Görmüş Geçirmiş Kaptan88 / Babanın Son İcadı” adlı çizgi romana yaptığı katkılarla dikkatleri çekiyor.

“Davut Çelebi Çizgi Romanı”nın heyecanını yaşayan Akdülger, hikâyenin okurlara “Bugünün tüketim alışkanlıkları devam ederse, insanlık neye dönüşebilir?” üzerinden birçok soruyla şekillenen fantastik bir anlatı vadettiğini söyledi.

Toplumları bir araya getiren öğelerin eskisi kadar güçlü olmadığını belirten oyuncu, ” Hayal kurmak, umut etmek değil de daha çok çaresizlikler ve ayrışmalar üzerinde birleşiyorlar” diyerek de toplumun son geldiği duruma ayna tuttu.

Dünyanın dengesini kaybettiğini düşünen oyuncu, ““Bu dünya giderek dengesini kaybeden bir yer ve bu kadar dengenin kaybolduğu bir yerde, insanın bir çözüm oluşturabilmesi için kendine bir araya getiren şeyler yaratması gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.