Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinin içine düştüğü kötü durum, ikinci sezon öncesi korkutuyor!

Destan dizisinin içine düştüğü kötü durum, ikinci sezon öncesi korkutuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Destan dizisinin 26. bölümü yayınlandı ve hikayenin son aylarda düşmekte olan reytingleri de artık sıkıntılı bir noktaya kadar geriledi. Oysa ki sezona çok iyi başlayan dizi iyi bir hikaye, güçlü bir prodüksiyon ve başarılı oyuncularla etkileyici bir çıkış yapmıştı.

Destan dizisinin salı rekabetinde uzun süre devam eden güçlü konumunu bozan, Kanal D’de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi oldu. 7 Haziran Salı akşamı reytinglere bakıldığında Üç Kız Kardeş dizisi gücünden pek de bir şey kaybetmeyerek, tüm kategorilerde birincilik elde ederken, Destan’ın durumu ise sıkıntılıydı.

Artık ortalamaların bile altında gerçekleşen reytingler çok önemli bir mesaj veriyor. Destan dizisi izleyicilerinin önemli bir bölümünü kaybetti. İkinci sezon öncesinde birçok düzenleme yapılacağı ve çok yeni isimler ve güçlendirilen hikaye ile dizinin daha iyi şartlarda ekrana döneceğini biliyoruz.

Destan dizisinin içine düştüğü kötü durum, ikinci sezon öncesi korkutuyor! 7

Bozdağ Film bu konuda daha önce iyi süreçler yürüttü ve tecrübeli bir ekip. Ancak Destan dizisinin bu kadar ciddi izleyici kaybı yaşadıktan sonra ikinci sezonda güçlü bir şekilde ekranda yer alma beklentisi o kadar da kolay olmayacaktır.

Televizyon kanallarının yeni sezon için hazırladığı yeni projelerin yanı sıra, Üç Kız Kardeş’in de büyük bir iddia ile ikinci sezona başlayacağı düşünülür ise, Destan dizisi Salı akşamları yayınlanmaya devam ederse aradığını bulamayabilir.

Destan’ın 26. bölümü geride kaldı ve sezon finali yaklaştı. Ancak ikinci sezon için umutların da o kadar yüksek olmadığını söylemek lazım. Dizinin hikayesine yönelik yapılan eleştiriler sosyal medyada öne çıkıyor. Dizi hayranlarını rahatsız eden bir hikaye süreci olduğunu çok sayıda paylaşımdan anlayabilirsiniz.

Destan dizisi için asıl büyük zorluk ikinci sezonda izleyicileri yeniden takip etme noktasında ikna sürecinin çok da kolay olmayacağıdır.

Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizi, gelecek sezon ayakta kalma mücadelesi verecek.