Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisiyle ilgili yeni iddialar ortalığı karıştırmaya devam ediyor!

Destan dizisiyle ilgili yeni iddialar ortalığı karıştırmaya devam ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin geçen kış sezonu başında büyük iddialarla ekrana getirdiği ve reyting yarışına zirveden başlayan Destan dizisiyle ilgili çok şaşırtıcı bir iddia kısa süre önce ortaya atılmıştı. Destan’ın önümüzdeki sezon sona ereceği yönündeki iddia ortalığı karıştırmaya devam ediyor.

Destan dizisi çok büyük umutlarla ATV ekranında geçen sezon başladı ve ilk dönemi de tamamladı. Başrollerini Ebru Şahin ve Edip Tepeli’nin paylaştığı dizi o kadar iddialı bir şekilde geldi ki yankısı da çok büyük oldu. Bozdağ Film tarafından çekilen dizi ilk bölümleri reytinglerden çok iyi puan alırken ve Ebru Şahin de başarılı performasıyla övgüleri topladı.

Ancak çarşamba akşamları yayınlanan Destan’ın tahtı, aynı akşam ekrana gelen Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş ile sarsıldı. Reyting savaşına alt sıralardan giren Üç Kız Kardeş dizisi her bölümde yükselen başarı grafiğiyle Destan’ı yerinden etti ve birinciliğe yerleşti. Destan da reytinglerde büyük kan kaybetti.

Destan dizisiyle ilgili yeni iddialar ortalığı karıştırmaya devam ediyor! 7

Sezon sonunda başrol oyuncusu Edip Tepeli’nin ayrılacağı ortaya çıkan diziyle ilgili ortaya atılan bir başka iddia dizinin hayranları arasında büyük olay yarattı. Bu iddiaya göre Destan dizisi için final kararı alındı. Dizinin ikinci sezonunun olmayacağı da belirtildi.

Bu haber ortalığı karıştırırken iddiayla ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Resmi taraftan açıklaması yapılmayan bu iddiaya göre Destan, önümüzdeki sezon sadece final bölümüyle ekrana gelecek. Final bölümü ağustos ayında çekilecek. Ancak izleyiciler reytingleri iyi giden bir dizi hakkında niye böyle bir iddianın ortaya atıldığını anlayamıyor.

Hikayenin ikinci sezonda daha etkili olması adına senaristlerin çalıştıkları yönünde bilgiler de gelmişti. Ancak Destan dizisi için son bir bölüm çekilip, final yapılması izleyicileri çok fazla rahatsız edecektir.