Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan, sevgilisi Deniz Can Aktaş’ın doğum gününü bakın nasıl kutladı!..

Hafsanur Sancaktutan, sevgilisi Deniz Can Aktaş’ın doğum gününü bakın nasıl kutladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu Deniz Can Aktaş yeni sezonda TRT1’in Kasaba Dokroru adlı dizisiyle izleyici karşısına çıktı.

Bir süredir meslektaşı Hafsanur Sancaktutan ile aşk yaşayan Deniz Can Aktaş, 28 Temmuz’da 29 yaşına bastı. Hafsanur Sancaktutan da sevgilisinin doğum gününü sosyal medya paylaşımıyla kutladı.

Güzel oyuncu paylaşımında; “Yol arkadaşım, dostum, iyi ki doğdun… Kalbim hep seninle, sen iyi ki benimlesin” ifadelerini kullandı.

Hafsanur Sancaktutan, sevgilisi Deniz Can Aktaş'ın doğum gününü bakın nasıl kutladı!.. 7

Oyuncunun paylaşımına nazar boncuğu emojisi yağdı. Çifti birbirine çok yakıştıran hayranları, ‘Çok güzelsiniz’ şeklinde pek çok yorumda bulundular.

Uzun süredir birlikte olan sevgililer ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya özen gösterselerde zaman zaman sosyal medyada beraber fotoğraflarını paylaşıyorlar.

Deniz Can Aktaş geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda Hafsanur Sancaktutan ile ilişkisini anlatırken, sevgilisiyle ikisini Romeo ve Juliet’e benzeterek duygularını; “İlişkimizde her şey yolunda. Biz de bir dönem adeta Romeo ve Juliet gibi sürgün yaşadık. İkimiz de çalışma dönemindeydik. O şehir dışındaydı, ben İstanbul’da çalışıyordum. Görüşemediğimiz, ayrı kaldığımız zamanlar oldu. Ama birbirimizi iyi anladık ve çok iyi uyum sağladık” şeklinde ifade etmişti.