Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü oyuncu Ege Kökenli evlendi oyuncu arkadaşları çifti yalnız bırakmadı!..

Ünlü oyuncu Ege Kökenli evlendi oyuncu arkadaşları çifti yalnız bırakmadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Güneşin Kızları dizisindeki ‘Melisa’ karakteri ile büyük popülerlik kazanan ünlü oyuncu Ege Kökenli hayranlarının karşısına en son Kefaret isimli Fox TV dizisindeki ‘Nil’ karakteri ile çıktı.

Bugüne kadar aralarında Asla Vazgeçmem, Kalp Atışı, Yasak Elma ve Benim Tatlı Yalanım’ın da bulunduğu dizilerde izlediğimiz oyuncu, Star TV’de yeni başlayan Duy Beni adlı dizi ile ekranlara geri dönüş yaptı. Oyuncu dizide ‘Bahar’ karakterini canlandırıyor.

Yeni dizi heyecanı yaşayan oyuncu, 7 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Lior Ahituv ile evlendi. Ocak 2020’de nişanlanan çift düğünlerini pandemiden dolayı ertelemişti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ege Kökenli (@kokenliege)’in paylaştığı bir gönderi

Ege Kökenli straplez gelinliğiyle göz kamaştırdı. Çiftin düğününe oyuncu Öykü Karayel ve şarkıcı eşi Can Bonomo da katıldı.

Ünlü oyuncu Ege Kökenli evlendi oyuncu arkadaşları çifti yalnız bırakmadı!.. 8

Oyuncu İrem Helvacıoğlu’da davetliler arasındaydı. Helvacıoğlu, Güneşin Kızları adlı dizide birlikte rol aldığı Ege Kökenli’yi özel gününde yalnız bırakmadı.

Ünlü oyuncu Ege Kökenli evlendi oyuncu arkadaşları çifti yalnız bırakmadı!.. 9

Ege Kökenli pandemi döneminde verdiği röportajda, “Biz Lior’la zaten aynı evi paylaşıyoruz ve o evden çalışıyor. Çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadık. Çünkü evliliğin olmazsa olmazı önce arkadaş olmak. Lior’la dedikodu yapmayı da seviyorum, Playstion oynamayı da” şeklinde konuşmuştu.

Balayında, ABD’nin Pasifik kıyılarında arabayla gezmeyi planlayan çift, Ege Kökenli’nin yeni dizisinden dolayı planlarını bir süre erteleyecek gibi görünüyor.