Ana sayfa Dizi Haberleri Devin karakteriyle Serenay Sarıkaya 7 yıl sonra ekrana bomba gibi dönüş yapıyor!

Devin karakteriyle Serenay Sarıkaya 7 yıl sonra ekrana bomba gibi dönüş yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında çekimleri başlayan Aile isimli dizi birçok izleyici için çok önemli bir proje oldu. Dizinin başrollerinde yer alan Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin televizyon dizilerine uzun süre ara vermiş olması, bu heyecanı artıran bir unsur olarak gözüküyor.

En son Medcezir dizisiyle 2015 yılında hayranlarının karşısına çıkan Serenay Sarıkaya tam 7 yıl aradan sonra yeniden izleyicilerle televizyon dizisinde buluşacak. Bu süreçte Fi isimli dijital dizinin yanı sıra son dönemde Netflix’te 20 Ocak’ta yayınlanacak Şahmaran ile gündeme gelen Serenay Sarıkaya, kendisini televizyonda görmek isteyenlerin arzusunu yerine getiriyor.

Devin karakteriyle Serenay Sarıkaya 7 yıl sonra ekrana bomba gibi dönüş yapıyor! 8

Psikolog Devin isimli karakter ile Aile dizisinde başrol kadın oyuncusu olan Sarıkaya, setten gelen ilk görüntülerde kendinden emin hali ve güzelliği ile yine göz kamaştırdı.

Hayranlarının, “Ortalık yanıyor” diyerek setten Serenay Sarıkaya fotoğrafları paylaştığı sosyal medyada, ünlü oyuncu yeni imajıyla gündem oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya buluşması yaşanması da ayrıca Aile dizisinin çok konuşulmasını sağlayan bir başka detay oldu. İkilinin setten gelen enerji dolu pozları da hayranlarını çok memnun etti.

Devin karakteriyle Serenay Sarıkaya 7 yıl sonra ekrana bomba gibi dönüş yapıyor! 9

Sosyal medyada, “Acilen dizi başlasın, onları çok özledik” diye yorumlar yapan dizi hayranları, iki başarılı oyuncuyu ne kadar çok özlediklerini binlerce paylaşım ile ortaya koydu.

Aile dizisinin setinden yansıyan fotoğraflar ile diziyi merakla bekleyenlerin heyecanı da bir hayli arttı. Show TV ekranında Aile dizisinin Şubat ayı içinde yayınlanması bekleniyor.