Ana sayfa Sosyal Medya Didem Balçın’ın 1 milyon sevinci, Başak Parlak’ın Bodrum halleri!

Didem Balçın’ın 1 milyon sevinci, Başak Parlak’ın Bodrum halleri!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Didem Balçın, instagram’da 1 milyon takipçiye ulaşınca aşağıdaki paylaşımı yaptı. Zafer işareti yaparken çekilen fotoğrafıyla takipçilerini selamlayan Balçın’ın sevincini gösterdiği paylaşımında herkese teşekkür ettiği de görülüyor.

Şu sıralar Kuruluş Osman dizisinde rol alan oyuncunun bir süre önce hamile olduğu öğrenilmişti. Hamile olduğunu da hayranları ve sevenleriyle instagram’dan açıklamıştı oyuncu.

Geçtiğimiz günlerde de bir erkek bebek beklediği öğrenilen oyuncunun aşermelerinin başladığı ile ilgili yaptığı paylaşım da dikkat çekmişti. Oyuncu, “Aşerdiğim tatlılar bile unsuz şekersiz. Aferin sana oğlum” yorumunu yapmıştı.

Balçın, bu kez de 1 milyon sevincini paylaştı ve “Darısı 2’ye” diyerek de 2 milyon takipçiye göz dikti!

İşte Didem Balçın’ın sevinç paylaşımı:

1 Milyon olmuşuz.. Darısı 2 ye ????❤️
Teşekkürler hepinize ???? çokkk kocaman sağlık sevgi ve huzur diliyorum hepimize ????

We are 1 million..
Thank you all. ????❤️I wish all of us great health, love and peace????

Didem Balçın'ın 1 milyon sevinci, Başak Parlak'ın Bodrum halleri! 8

 

Ekranlara en son Şevkat Yerimdar dizisiyle gelen Başak Parlak ise şu sıralar yeni projesi olmasa da sosyal medyadan takipçileriyle bol bol hasret gideriyor. Oyuncu neredeyse her gün bir fotoğrafını paylaşarak hem hayranlarını mutlu ediyor hem de kendisini unutturmuyor.

Boşluktan faydalanan oyuncu, İstanbul’daki soğuk ve kapalı havadan sıkılmış olacak ki hala bahar havasındaki Bodrum’a kaçmış. Oyuncunun yaptığı son paylaşımı aşağıda görebilirsiniz…

01.12.20 // Bodrum

Didem Balçın'ın 1 milyon sevinci, Başak Parlak'ın Bodrum halleri! 9