Ana sayfa Dizi Haberleri Hep Safiye’ye mi bakacağız? Masumlar Apartmanı’nda bu kez İnci’nin geçmişine gidiliyor!

Hep Safiye’ye mi bakacağız? Masumlar Apartmanı’nda bu kez İnci’nin geçmişine gidiliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezonun belki de en çok dikkat çeken ve konuşulan yapımlarından birisi oldu Masumlar Apartmanı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli kitabındaki gerçek bir hayat hikayesi diziye aktarılıyor. Birebir olmasa da pek çok detay kitaptan alıntılanmakta. Kimi karakterler sonradan eklenmiş olsa da diziye heyecan katan yeni gelişmeler de yine hikayeden bağımsız ilerleyebiliyor.

Aslında hikayede İnci ve Han karakterleri yer almıyor. Bu nedenle onların hikayesi yeniden yazılmakta. Dizide daha çok Ezgi Mola’nın oynadığı Safiye’nin gözünden geçmişe gidiliyor. Zaman zaman Han, Gülben ve babalarının da geçmişte olan anılarına yer verilmekte ama Safiye daha baskın.

Annelerinin üzerinde kurduğu baskı nedeniyle travmatik bir insan haline gelen Safiye’nin, evinden çıkmayan, herkesi ve her şeyi pis gören hastalığının asıl sebebi, geçmişinde gizli. Zaman zaman annesiyle yaşadığı o günler de dizide dikkat çeken sahnelerden.

Hep Safiye'ye mi bakacağız? Masumlar Apartmanı'nda bu kez İnci'nin geçmişine gidiliyor! 8

Merve Dizdar’ın oynadığı Gülben ve Birkan Sokullu’nun oynadığı Han’ın da bu travmatik geçmişten aldıkları hasarlar dizide görülüyor. Ancak bir başka kişi var ki onun her ne kadar diğerlerine oranla normal görünse de hayatında bilinmeyen bazı sayfalar gün yüzüne çıkacak.

Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı İnci’nin dedesi ve kardeşiyle yaşadığını biliyoruz. Babasının da sorumsuz ve batağa bulaşmış bir adam olduğu görülüyor. Fakat annesine tam olarak ne oldu, nasıl bir hayatın içinden geliyor, bunları da yavaş yavaş görmeye başlayacağız.

Bu düşünceyi oluşturan ise diziyle ilgili son gelişme. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabında Masumlar Apartmanı dizisine bir küçük oyuncunun dahil olacağını duyurdu. Yasemin Nil Yüksel’in İnci’nin çocukluğunu oynayacağı öğrenildi.

Hep Safiye'ye mi bakacağız? Masumlar Apartmanı'nda bu kez İnci'nin geçmişine gidiliyor! 9

Bu bilgi ile birlikte İnci’nin de geçmişine gideceğimiz bölümlerin yaklaşmakta olduğu anlaşılıyor. Bu kez onun hikayesiyle bakalım hangi gerçeklerle karşılaşacağız? İzleyip görelim…