Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Didem Balçın’ın içinde fırtına kopuyor, sözlerinde kahkaha var!

Didem Balçın’ın içinde fırtına kopuyor, sözlerinde kahkaha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Didem Balçın, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutladığı paylaşımında farklı duygular yaşadığını gösterdi. Kuruluş Osman dizisinde Selcan Hatun karakteri ile ekranda yer almaya devam eden oyuncu, aynı zamanda tiyatro sahnelerinde de izleyicilerini mest ediyordu.

Instagram hesabından paylaşım yapan oyuncunun, yeniden o güzel günlere dönmenin hayali içinde. Koronavirüs önlemleri nedeniyle yasaklanan tüm sanat faaliyetleri ne zaman başlayacak bilinmiyor ama ünlü oyuncu, çok özlediğini de gösteriyor.

İçinde bir hüzün olduğunu ama bol kahkahalı günler arzuladığını belirten Balçın, burak bir döneme denk gelse bile tiyatronun anlamının büyük olduğunu ifade etti.  Seyircilerle yeniden buluşmayı sabırsızlıkla bekleyen Balçın, mesajında şöyle yazdı:

“İçimde olan hüzne inat bol kahkahalı günlere… Bize her gün Tiyatrolar Günüydü ama bugün biraz buruk ve her yıldan biraz daha anlamı büyük. Yine eskisi gibi olacak her şey… Kahkahalarla tiyatroya gidip alkışlarla çıkacağız. Sevenlerimiz aynı oyunumuzu 20 kere seyredecek. Ve seyirci oyundan çıktığında yüreği dolu evine dönecek.. Az kaldı biliyorum. Günümüz kutlu olsun.  #josephk #benvarım #istanbuldasdas ”

Didem Balçın'ın içinde fırtına kopuyor, sözlerinde kahkaha var! 7