Ana sayfa Sosyal Medya Nilperi Şahinkaya’nın evde karantina günleri nasıl geçiyor?

Nilperi Şahinkaya’nın evde karantina günleri nasıl geçiyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aynen Aynen dizisinin yanı sıra Kanal D’de ertelenen Yeni Hayat isimli yapımda da başrolde bulunan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, şu sıralarda koronavirüs salgınından korunmak amacıyla evinde kendini karantinaya aldı.

Oyuncu birçok mesajında evde kalmaları için takipçilerine mesaj verirken geçtiğimiz gün bir parkta yürüşüş yaparken görüntülenmişti. Oyuncu, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutlayan paylaşımında evde bir gününün nasıl geçirdiğini anlatan bir videoda yayınladı.

Şahinkaya, bol koronasız günler diledi. Pilates yaptığını ve formunu korumaya özen gösterdiğini anlattı. Yogadan da vazgeçemediğini anlatan oyuncu, mutlaka kitap okuduğunu ve akşam saatlerinde de haberleri izleyerek panikliyor.

Şahinkaya “Haber kanallarında çok saygın profesörler çıkıp ellerimizi nasıl yıkamamız gerektiğini anlatıyor” diye konuştu.

Erkek arkadaşının kendisiyle kaldığını, kedileriyle vakit geçirdiğini ayrıca meditasyon yaptığını anlatan oyuncu, uykusunu da önemsiyor. İşte o görüntüler: