Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Telkök ile Berkay Hardal’ın çocuk muhabbeti çok güldürdü

Dilan Telkök ile Berkay Hardal’ın çocuk muhabbeti çok güldürdü

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dilan Telkök: Evde çay içmiyoruz! Berkay Hardal: Yapmıyorsun ki! Ünlü oyuncu Dilan Telkök ile Berkay Hardal çiftinin eğlenceli videoları devam ediyor. Ünlü çift Köyceğiz’deki evlerinde doğa ile iç içe bir hayat yaşıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle karantina sürecini eğlenceli videolar çekerek geçiren çiftin uyumlu halleri de hayranları tarafından büyük beğeni topluyor.

Çift bu sefer de birbirlerini ne kadar tanıdıklarına dair bir sınav verdi. Sorulan sorulara yanıtlar veren çift, birbirlerinin tercihlerini bilmeye çaba harcadı. Bu süreçte eğlenceli anlar yaşandı.

Dilan Telkök ve Berkay Hardal’ıın birbirlerini ne kadar tanıdıkları da bu video ile ortaya çıktı. Dilan Telkök, “Beni ne kadar tanıyorsun, tanımıyorsun” diye tepki gösterdi.

Dilan Telkök, çay mı yoksa kahve mi sorusunda kahveyi tercih ettiğini belirtirken, Berkay Hardal ise çay sevdiğini söyledi. Telkök, “Biz evde çay içmiyoruz” diye konuştu. Berkay Hardal ise “Yapmıyorsun ki” diyerek güldürdü.

“Sence kaç çocuk ister?” sorusunda ise çift birbirlerini ne kadar iyi tanıdıklarını gördü. Dilan Telkök, 2 çocuk istiyor. Berkay Hardal ise 3’ten fazla çocuk istiyor. Cevap olarak “Sonsuz” yazan Dilan Telkök soruyu bildiği için çok mutlu oldu. Berkay Hardal da eşinin 2 çocuk istediğini yazdı.

Videodan eğlenceli anları izleyebilirsiniz: