Ana sayfa Sosyal Medya Beyza Şekerci koronavirüsten büyük bir ders aldı!

Beyza Şekerci koronavirüsten büyük bir ders aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Marie Claire dergisinin Mayıs sayısına konuşan ünlü oyuncu Beyza Şekerci, koronavirüs günlerinde bir gününün nasıl geçtiğini anlattı. Engin Hepileri ile evli olan oyuncu oğlu Can ile birlikte evinde dinleniyor. Oyuncu, “Şu sıralar vakit bulunca yaparım dediğim ne varsa sıraya koydum. Her gün bir yenisini yapıyorum” diye konuştu.

Ünlü oyuncu, bu dönemde kendini dinledi. Hayattaki önem sırasını yeniden gözden geçirdi. Bedensel ve zihinsel olarak iyi kalabilmek için, en çok nelere ihtiyacı olduğunu anladı. Ailesi ile de kaliteli zaman geçirdi. Bunların hepsi de Beyza Şekerci’ye iyi geldi.

Beyza Şekerci, eşi Engin Hepileri ile İntikam dizisinde tanıştı ve sonrasında aşklarını evlilik ile taçlandırdı. Çiftin Can isimli oğulları 2018 yılının Ekim ayında dünyaya geldi.

Karantina sürecinde çok okuduğunu belirten oyuncu, “Belki de kaç zamandır hep yarım kalan bitirmek için gün sayan kitaplarımı bitirdim. Bir ara izlerim dediğim film ve yabancı dizileri izledim. En çok mutfakta zaman geçirdim. Hiç denemediğim tarifleri yapıp eğlendim. Gün atlamadan her gün pilates ve yoga yapıyorum” diye konuştu.

Bu süreçte büyük ders aldığından bahseden Beyza Şekerci, en çok da kafasına taktığı gereksiz şeylerin farkına vardı. Oyuncu, “Hiçbir şey sağlıktan daha mühim değil. Daha da önemlisi yaşamaktan ve bizden önemli değil. Anın kıymetini bilen biri olmama rağmen bundan böyle bunu çok daha fazla hissedeceğime eminim” dedi.

Beyza Şekerci koronavirüsten büyük bir ders aldı! 7