Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Telkök’ün eşi Berkay Hardal’ı peşinden çok koşturduğu ortaya çıktı!

Dilan Telkök’ün eşi Berkay Hardal’ı peşinden çok koşturduğu ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Berkay Hardal ile eşi Dilan Telkök’ün karşılıklı soru-cevap videosu youtube’da yayınlandı.Dilan Telkök takipçilerinden gelen soruları soran, Berkay Hardal ise yanıtlayan taraftaydı. Çift bu videoyu Muğla, Köyceğiz’deki evlerinde çekti.

İkilinin sempatik halleri ve uyumu izleyenlerin hemen dikkatini çekti. Takipçiler, “Allah nazarlardan korusun” diyerek çiftin bu hallerinin hiç bozulmamasını diledi. Çiftin birbirlerine çok yakıştığını düşünen hayranları soru-cevap tarzını da çok sevdiler. Dilan Telkök ilk olarak, “Birbirinizi ilk gördüğünüzde neler düşündünüz ve ilk tepkiniz, mesela evleneceğinizi düşündünüz mü?” diye sordu.

Berkay Hardal, “Ben ilk gördüğüm zaman annemi arayıp evleneceğim demiştim, biliyorsun aşkım sana da söylemiştim. Niye utanmıyorsun, utanma kız. Evet evleneceğim dedim, gerçekten” diye konuştu. Dilan Telkök de “Evet biliyorum” diyerek bu olaydan haberdar olduğunu ifade etti.

Telkök, “Evleneceğime ben de ilk olarak düşünmedim, ilk gördüğümde düşünmedim. Ama sonradan onunla beraber oluştu. Senin bana yaklaşımından sonra düşündüm. İlk böyle düşünmedim ama 2. – 3. haftada böyle hissetmeye başladım” açıklamasında bulundu.

Dilan hanım, “Nerede tanıştınız ve yapmayı planladığınız bir şey var mı? Oyunculuk dışında ve birlikte rol alır mısınız?” şeklindeki soruyu eşine yöneltti.

Hardal, “Muğla, Köyceğiz’de tanıştık, burada tanıştık. Ben Dilan’ı bir süre aradım” diye konuşunca Telkök, “Doğruları anlat, ne kadar aradın, nasıl aradın” diye haykırdı.

Berkay Hardal da eşini 1- 1,5 ay kadar aradığını anlattı ve “Biraz peşinden koştum” diye konuştu.Videodan röportajın tamamını izleyebilirsiniz.