Ana sayfa Kadın Haberleri Dilşad Şimşek estetik yaptırdı mı; işte çok sorulan sorunun yanıtı!

Dilşad Şimşek estetik yaptırdı mı; işte çok sorulan sorunun yanıtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ebru karakterini canlandıran Dilşad Şimşek her daim genç ve güzel görünümü ile dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu, hep aynı kalmayı nasıl başardığını bilmiyor. Ancak Norveç’te doğması ve oranın şartlarında büyümesinin bundan bir etkisi olduğunu düşünüyor.

Spor yapan ve sağlıklı beslenen oyuncu, kötü alışkanlıklarının da olmamasını genç görünmesinin sebebi olarak düşünüyor. atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuşan oyuncu, estetiği olup olmadığı sorusunu da yanıtladı.

Dilşad Şimşek, “Estetiğim yok. Asla. Burnumu çok sorarlar, estetik mi diye… Ama hayır değil. Küçüklük fotoğraflarıma kadar inebiliriz. Eskiden botoks yaptırıyordum, artık onu da yaptırmıyorum. Zaten ifadede bir değişiklik olmuyordu.Oyuncu botoksu denilen şeyi yapıyorduk. Hiçbir estetiğim yok” açıklaması ile bu konudaki soruları yanıtlamış oldu.

Dilşad Şimşek estetik yaptırdı mı; işte çok sorulan sorunun yanıtı! 7

Dilşad Şimşek kendisini son derece disiplinli birisi olarak tarif ediyor. Spor yapma ve yeme-içme konusunda çok disiplinli birisi olduğunu anlatan oyuncu, bu özelliğini de çok sevdiğini anlattı.

Eskiden çok “hayır” demeyi bilemediğini anlatan genç oyuncu, artık “hayır” diyebildiğini ve bu özelliğini de çok sevmeye başladığını söyledi.

Oyuncu; spor, sağlıklı beslenme ve kitapların asla vazgeçemediği 3 şey olduğunu da sözlerine ekledi.