Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri EDHO’nun Ebru’su Dilşad Şimşek’in doğup büyüdüğü yer sizi çok şaşırtacak!

EDHO’nun Ebru’su Dilşad Şimşek’in doğup büyüdüğü yer sizi çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ebru karakterini canlandıran Dilşad Şimşek, dikkat çeken bir performans sergilemişti. Genç yaşında böyle önemli bir yapımda rol almanın farkını yaşayan Dilşad Şimşek, atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuştu.

Oyuncu, birçok mottosu bulunduğunu belirtti ve “Her daim mutluluk yoktur, mutlu anlar vardır” diyerek hayat felsefesini anlattı. Dış görüşünün olması gerektiği kadar önemli olduğunu anlatan genç oyuncu, sağlıklı olmanın en önemlisi olduğunu ifade etti.

Erkeklerde spor giyimi sevdiğini anlatan oyuncu, “Açık renkleri tercih ediyorum. Çünkü ferahlık hissi her daim her yerde olmalı. Özellikle evde, mümkün olduğunca beyaz ağırlıklı. Kıyafetlerde de açık renkleri tercih ediyorum” dedi.

Aksesuar kullanmayı çok sevmeyen oyuncu, kulağına yaptırdığı piercing dışında başka bir şey taşımadığını belirtti. En sevdiği mevsimin bahar ayları olduğunu da anlatan oyuncu, hem sonbaharı hem de ilkbaharı çok seviyor.

Sırt çantası ile plan yapmadan, özgürce tatile çıkmayı seven oyuncu, gezmekten çok mutlu oluyor. Kemal Sunal filmlerinin hastası olan oyuncu, sürekli aynı yaşta görünmeyi nasıl başardığını bilmediğini ifade etti.

Dilşad Şimşek, “Umarım böyle devam eder. Genetik olduğunu düşünüyorum. Norveç’te doğup büyümem de bir etken olabilir. Erken yattım, erken kalktım. Soğuk hava, çok sağlıklı beslenme oradan geliyor. Herhalde kötü alışkanlıklarım yok. Sanıyorum ki, bunlar büyük etken diye düşünüyorum. Spor yapıyorum, sağlıklı besleniyorum” dedi.