Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Dinçer Güner anlatıyor; 5 Nisan Koç burcundaki Yeni Ay hayatlarımızı nasıl etkileyecek!

Dinçer Güner anlatıyor; 5 Nisan Koç burcundaki Yeni Ay hayatlarımızı nasıl etkileyecek!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Dinçer Güner, youtube kanalından takipçilerine astroloji ve gezegenlerle ilgili bilgiler sunmaya devam ediyor.

5 Nisan sabaha karşı KOÇ burcunun 15. Derecesinde bir YENİ AY meydana gelecek. Peki bu yeni ay hayatlarımızı nasıl etkileyecek. Dinçer Güner’in açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.

Bu yeni aya Satürn zorlu bir görünüm yaparken, ALPHERATZ sabit yıldızı da başrol oynayacak. Bu yeni ay ve etkilerinden detaylıca bahsetmekte yarar var.

İşte Dinçer Güner’in açıklamaları:

BİREYSEL ETKİLER

Bu yeni ay bir amaç belirleyip o amaç uğruna planlar yapıp adımlar atmak için çok idealdir. iyimser, hevesli, coşkulu ve hayatımızda yeni bir takım başlangıçlar yapmak için uygun zamanlardır. Liders özelliklerimizi daha fazla ortaya koymak isteyebilir, bir takım konular için öncülük etmek isteyebiliriz. Aceleci, panik ve aşırı heyecanlı olabiliriz. Sabır mekanizmamız biraz sekteye uğrayabilir.

Öfkemizi kontrol etmeyi öğrenmeliyiz. Yeni şeyler denemeye, hayatımıza yenilikler katmak isteyebiliriz. Koyacağımız hedeflere çok rahat bir şekilde ulaşabileceğimize… Ama unutmayın hedef koymak burada kilit cümle… Hedefiniz var ise sırtınız yere gelmez. Yeni bireysel girişimlerinizin sonuçlarını olumlu bir şekilde toplayabileceksiniz, yeni başlangıçlar, iş girişimleri, bireysel olarak yapacağınız her türlü aktivite için geçerlidir. – Varsa çocuklarımızın sorunları ile yakından ilgilenmek, onların ihtiyaçlarını tespit etmek, çocuklarımızın veya bakmakla yükümlü olduğumuz çocuklarla ilgili gelecek planları yapmak içinde harika bir dönem. Özgürleşme, daha rahat hareket etme isteğimiz daha da artabilir, yeni fikirlere ve girişimlere açık oluruz

SAĞLIK OLARAK

Sağlığımızla ilgili özellikle baş bölgesinde bulunan organlar hassas olabilir. Baş ağrıları ve kronik migreni olanlar bu yeni ay zamanı migrenleri daha çok azabilir. özellikle tansiyon problemi olanlar biraz daha dikkat etmelerinde fayda var. Bunun yanı sıra dil, kulaklarda hassaslaşabilir. Panik atak gibi sorunlar oluşabilir. Yeni ay 15. Derecede olacağından dolayı, boyun sapı, boyun ağrıları nüksedebilir. Boyun fıtıkları olanların ekstra dikkat etmelerinde fayda var. Yeni aya Satürn sert bir kontak kuracağından dolayı dişler, kemikler, cilt, dizkapakları, eklemler hassaslaşabilir.

DİĞER ETKİLER

Bu yeni aya Satürn sert bir kontak kuracak. Kariyerle ilgili konularda problemler, gecikmeler, engeller oluşabilir. Yeni ay zamanı yeni bir iş kurmak, iş konusunda ciddi adımlar atmak, iş bulmak, terfi etmek oldukça zordur. Sorumluluklarınız artabilir, taşıyabileceğinizden daha fazla yükü almamaya özen göstermelisiniz. Yetiştirilmesi gereken işlerin altında ezilebilirsiniz. Yeni ay zamanı kendimizi ön plana atmak çok kolay olmayabilir. Gereksiz risk almaktan kaçınmakta, temkinli bir şekilde hareket etmeye özen gösterilmesinde yarar vardır. Çoğunlukla yapmaktan hoşlanmadığınız işler veya sorumluluklar sırtınıza biner ve siz yapmamak gibi lükse sahip olmazsınız.

Bir işi yaparken sürekli sizi engelleyen veya size karşı çıkan birtakım engeller veya gecikmeler ortaya çıkar. Otorite figürleri ile ilişkiler gergin olabilir, sizi sürekli eleştirip, kritik edebilirler, siz de kendinizi beğenmeyip, yaptığınız işin kalitesinden memnun olmayabilirsiniz. Birileri hayatınıza karışıyor ve size kısıtlamalar getiriyor olabilir. Bu yeni ay zamanı genellikle içinden çıkamadığınız, size yük ve sorumluluk getiren ve bu yükü taşımaktan zorlanıp, bırakmak istediğiniz ancak belli nedenlerle bırakamadığınız bir yükümlülük anlamına gelebilir.

Ve yeniayda ALPHERATZ sabit yıldızı da etkin olacak. Jüpiter ve Venüs karakterine sahip bu yıldız bağımsızlık, özgürlük, başarı ve keskin bir zeka katmakta. İyi işler yapmak, iş konusunda başarı vaad etmektedir.