Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeş Çocukları 10. Bölüm 2. Fragmanı İzle

Kardeş Çocukları 10. Bölüm 2. Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kardeş Çocukları dizisinin 10. bölümünden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz. Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde izleyicileri önemli detaylar beklemekte.

Dizinin yayınlanan 9. bölümünde Hayat ve Hayal arasında Volkan krizi patlak vermişti. Yeni bölümde neler yaşanacak? Kardeş Çocukları 10. bölümden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

Hayalleri ve hayatları birbirinden bambaşka olan iki anne; Ümran ve Umay. Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’dadır. Hayallerde bile birleşemeyecek kadar farklı hayatlar yaşayan annelerin yolları, yıllar sonra karşılaşınca beklenmedik olaylara neden olur.

9. bölümde neler olmuştu?

Cemal’in yaşadığını gözleriyle gören ve Umay’la akıl almaz iş birliklerini öğrenen Ümran’ın her ikisiyle de yüzleşmesi çok ağır olur. Ümran, gerçekler ve yalanlar arasında büyük bir seçim yapmak zorundayken, Umay’ın kendi geleceğini Ümran’ın eline bırakmaya hiç niyeti yoktur. Reşat, Yıldırım ve Umay arasındaki geçmişin peşindeyken, Umay’ın gelecek planları Reşat için de sürpriz olur.

Umay ve Ümran arasında ipler hiç olmadığı kadar gerilirken, Hayat ve Hayal arasında ise bütün şiddetiyle Volkan krizi patlar. Kızlar arasında yaşananlar, hem Karay’ları hem de Saner’leri etkiler. Rezzan ve Hayat’ın karşı karşıya gelmesiyle Umay için eski defterler açılır. Cemal’in, Ümran’ı Yıldırım’dan kıskanmaya başlaması tehlikeli bir hal alır ve Yıldırım tehlikeye yürüdüğünden habersiz Ümran’ın sırlarını çözmeye başlar.

Yapım: Gold Film
Yönetmen: Faruk Teber
Senarist: Sırma Yanık

Oyuncu Kadrosu:
Mehmet Aslantuğ
Ayça Bingöl
Nur Fettahoğlu
Furkan Andıç
Afra Saraçoğlu
Murat Daltaban
Alara Turan
Engin Alkan
Evrim Doğan
Elif Çakman
Handan Yıldırım
Batuhan Ekşi
Nilay Erdönmez