Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Dinçer Güner aşkta bu haftanın şanslı burçlarını açıkladı; Kova, Terazi, Aslan!

Dinçer Güner aşkta bu haftanın şanslı burçlarını açıkladı; Kova, Terazi, Aslan!

tarafından ker_def

Astrolog Dinçer Güner, youtube kanalından yaptığı burç ve astroloji yorumlarıyla takipçilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Dinçer Güner, yeni bir video daha paylaştı. Bu videoda bu haftanın aşkta şanslı burçlarıyla ilgili detayları bulacaksınız. Bu hafta burçlarda hangi konular öne çıkıyor? Hangi burçlar aşkta daha şanslı olacak? Burcunuz size ne diyor? Detayları videodan izleyebilirsiniz.

Ayrıca Dinçer Güner’in aşağıdaki mesajları da sizlere ışık tutacaktır.

“Arkadaşlık bağları, sosyalleşme, iletişim kurmak ve fikirlerimizi paylaşmak, fikir birliği oluşturmak, düşüncelerimize uygun düşünce gruplarında, sosyal oluşumlarda yer almak önem kazanır. Orijinal yaratıcı, sıra dışı kişilerle bir arada olabilirsiniz böyle insanlarla bir arada olmak bizlere çok daha fazla keyif verir. Özgürlüğünüze ve bağımsızlığınıza kısıtlama gelmesine katlanamayacağınız durumlar olursa güçle itiraz edersiniz, kendi ilkeleriniz veya inançlarınız doğrultusunda hareket etmek isteyeceğiniz bir süreç olacak.

Özellikle ikili ilişkilerde, özel hayatta daha çok özgürleşmek isteyebiliriz. Venüs Kovada iken modanızı kendiniz yaratın size dikte edilen şeyleri yapmaktan kaçınarak özgün yanınızı ortaya koyabilirsiniz. Bu ay arkadaşlıklar her şeyden önemli olacak. Bazılarınız için belki bir arkadaşlık aşka dönüşebilir veya sevdiklerinizle oldukça aynı paralelde düşünüp davrandığınız arkadaşça bir dönem olacaktır.

İnternet aşkı bulabilir, hümanizm, gruplar ve dernekler, kulüpler ve organizasyonlarda yer alabilir , kendi prensiplerinizi hararetle savunabilirsiniz. Düşündüğünüzü net ve açık bir biçimde ortaya koyma zamanındayız, ilişkilerinizi de bu değer ve ilkelere göre isterseniz yeniden şekillendirebilirsiniz.

Özel hayatımızda daha önce yapmadığımız, denemediğimiz sıra dışı, farklı, değişik şeyler yapmak isteyebiliriz. Ya da belki ilişkilerimizde biraz delilik yapmak için iyidir.
İlişkilerde bizi etkileyen şey daha çok zihinsel konular olacaktır. Birinin fiziksel olarak çok güzel veya çok yakışıklı olmasından çok, entelektüel oluşu, fikirleri, konuşması daha etkileyici ve tahrik edici olacaktır.

Tabii bu dönem başlayan ilişkilerde belli taahhütlerin altına girmek isteyebiliriz, sözler vermek, bağlayıcı unsurlar bizi biraz korkutabilir de. Bu yüzden birine evlenme teklif edecekseniz en az 2 kere düşünmenizi tavsiye ederim.

İlişkilerde başkaldırı ve isyan daha çok görülebilir. Özel hayatınızda normalde tölere ettiğiniz konuları artık edemeyebilirsiniz.

Güzelleşmek için sıra dışı- değişik metodlar kullanabiliriz. Ya da alışılmışın dışında uygulamalar yaptırabiliriz. Prp ..vb gibi. Ya da daha önce denemediğimiz farklı modeller, renkler, değişik stiller deneyebiliriz. Biraz tarzımızda da kalıplarımızı kırmak isteyebiliriz. Özellikle bu dönem bacaklarınıza daha fazla özen gösterebilirsiniz. Bacaklarınızın güzelliğini ön plana çıkaracak uygulamalar yaptırabilirsiniz. Ya da bacaklarınızı güzelleştirmek için. Kendinize epilasyon aletleri alabilir, bacaklarınızda ki fazla yağları yok etmek için masajlar, kremler kullanabilirsiniz.

Eğer yalnızsak aşkı, ya arkadaş ortamlarımızdan bulabiliriz. Arkadaşlarımız bizim için çöpçatanlık yapabilir ya da bir süredir arkadaş olduğumuz kişilerle birden daha özel şeyler paylaşmaya başlayabiliriz. Veya dahil olduğumuz sosyal gruplar, dernekler, kulüplerde tanışacağımız kimselerle aşkı hayatımıza çekebiliriz. Ya da bağlı olduğumuz siyasi gruplar ya da bir konuda aktivist eylemlerde bulunurken de hayatımızın aşkıyla karşılaşabiliriz.
Aşk konusunda özellikle, KOVA- TERAZİ – ASLAN ve yükseleni bu olanlar için şanslı bir süreç olacak.”