Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Dinçer Güner haftalık burç yorumunda önemli uyarılar yaptı!

Dinçer Güner haftalık burç yorumunda önemli uyarılar yaptı!

tarafından ker_def

Youtube kanalında takipçilerine videolarla burçlar hakkında bilgiler sunmaya devam eden astrolog Dinçer Güner, önümüzdeki 5 günün yorumlarını aktarda.

Dinçer Güner,, “Güneş ile Neptün arasında sert bir görünüm meydana gelecek. 5 gün etkili.Fiziksel olarak yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Ruh haliniz pek neşeli olmayabilir, oturduğunuz yerden hayallere dalmak ve hiçbir şey yapmadan bu süreci yaşamak isteyebilirsiniz” diyerek de takipçilerine uyarılarda bulundu.

Dinçer Güner, akıl karışıklığı isteksizlikler de yaşayabileceğiniz bu dönem ile ilgili farklı detaylar da sundu. Tüm bu detayları videoda izleyebilirsiniz.

Dinçer Güner’in diğer uyarıları ise şu şekilde: “Başkaları ile çatışmaya girmek istemezsiniz, size dıştan gelen etkilere tam olarak nasıl yanıt verdiğiniz de çok belirgin olmaz. Akıl karışıklığı ve isteksizlik bu transitin en göze çarpan etkilerindendir. Bugün sahip olduğunuz hedefler, beklentilerle, yapmanız gereken şeyler arasında bir ikilem olabilir ya da gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz.

Bugün özellikle aldanmalara, aldatılmalara, kandırılmalara karşı dikkatli olunmasında yarar vardır. Kendimizi kurban edebileceğimiz koşullar söz konusu olabilir, kendimizi gereksiz yere feda edebiliriz. Özellikle sezgilerinize çok güvenin, rüyalarınızın ne sembolize ettiğine dikkat edin, evrenin, yaşamın sunacağı işaretleri iyi yakalamaya bakın. Yaşam hedeflerinizi, kariyerinizi ilgilendiren konularda belirsizliklere, karmaşalara düşülebilir.

Bugünler kariyerinizi ilgilendiren konularda majör kararlar vermek, atılımlar yapmak için pek uygun değildir. Denizlere açılmak, deniz yolculuklarına, yaşamın gerçeklerinden kaçmaya çok daha eğilimli oluruz, alkol kullanımı çok artabilir. Keyfe keder içmek için iyidir dostlarla bir araya gelip ama abartmamaya özen gösterin. Alkol çok daha hızlı etki edebilir zira. Alerjiler, zehirlenmeler, ishal gibi durumlar da meydana gelebilir.”