Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Dinçer Güner’den Nisan ayı burç yorumları! Daha meraklı, daha araştırmacı olacağız!

Dinçer Güner’den Nisan ayı burç yorumları! Daha meraklı, daha araştırmacı olacağız!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Dinçer Güner, youtube kanalından yaptığı paylaşımda Mars’ın 16 Nisan’a kadar İkizler burcunda hareket edecek olmasının hayatlarımızda neleri değiştireceğini açıkladı. Videodan Dinçer Güner’in açıklamalarını izleyebilirsiniz.

Ayrıca Dinçer Güner, aşağıdaki bilgileri takipçileri ile paylaştı:

“Mars eğer hareke geçme şeklimiz ise, bu dönem aklımıza gelenleri yapabilmek için hızlı bir şekilde organize olup harekete geçeceğimize işaret etmekte. Daha meraklı, daha araştırmacı olacağız, kendimizi sadece bilgi ile savunabileceğiz ve savaşırken kullanacağımız mermiler bilgi olacaktır.

Hem zihnimiz hem de hayatımız hızlanmaya başlıyor. Aynı anda birden çok işi halledebileceğiz bu süreçte. Pek tabii değişken bir burçta seyahat eden mars, ister istemez bizim hareket tavrımızın, davranışlarımızın da biraz değişken olacağına işaret etmekte.

Sinir ve öfke halinin de değişken olduğunu bir gün kızacağımız bir konuya ertesi gün belki de hiç tepki vermeyeceğimize işaret etmekte.

Bu dönem dilimiz biraz daha sivri, delici ve keskin olacak. Bu yüzden kendimizi nasıl ifade ettiğimize, kelimeleri nasıl kullandığımıza çok dikkat etmemiz gerekecek.

Farkında olmadan meydan okurcasına bir iletişim tavrına bürünebiliriz. Kelime ve söz savaşlarının en çok yaşanabileceği dönemdir. Adeta kavga eder gibi konuşabiliriz bu dönemde.
Bir çok işe aynı anda başlayıp çok azını tamamlayabiliriz de.
İsteklerimizi ve arzularımızı yerine getirmek için hareket özgürlüğü kazanacağız.

Alacağımız kararlarda da hız hakim olacaktır amma velakin kararlarımızda değişken olacaktır. Aldığımız kararlardan da hemen vazgeçebiliriz.

Olası problem ve sorunlara çok hızlı çözümler üretebileceğiz. Yalnız bu dönem istikrarı yakalamak pekte kolay olmayabilir.
Bu dönem seyahatlerde, trafikte, eğitimle ilgili konularda ekstra dikkatli olunmasında fayda vardır, bir takım engeller ve zorluklarla karşılaşabiliriz. Bu alanlarda agrsesyon ve kazalara biraz daha açık olacağız.

Bu dönem detaylı eni konu düşünmeden hızlı bir şekilde karar verebiliriz. Kriz zamanları için bu idealken hayatımızın akışını değiştirebilecek durumlarda bizi zarara sokabilir. Yeni bir dil, yeni bir eğitime başlamak için güzel süreçtir, hızlı ve çabuk öğreniriz fakat konsantrasyonumuzda aynı hızda bozulabilir

Sağlık anlamında alerjiler çok azabilir, nefes ve solunum yolları hastalıklarında artışlar meydana gelebilir.

Bu dönem sosyal medya, internet, yazarlar, eğitimle ilgili konular, öğrenciler, seyahat firmaları ile ilgili konularda problemler, gerginlikler, sorunlar meydana gelebilir.”