Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul 94. bölümünde Ertuğrul Bey için her şey değişecek

Diriliş Ertuğrul 94. bölümünde Ertuğrul Bey için her şey değişecek

tarafından ker_def

Diriliş Ertuğrul 94. bölüm fragmanı geldi! Bu sezon o isim için son!
Diriliş Ertuğrul’un 94. fragmanı bu sabah geldi. TRT 1’in tarihi konulu sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul’un izleyicileri dün yeni bölüm heyecanını yaşadı. Diriliş Ertuğrul’un gelecek bölüm yani 94. bölüm fragmanı yayınlandı. Ertuğrul Bey ve Kayı Boyu’nun gelecek günlerde yaşayacakları hakkında önemli detaylar ve Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölüm fragmanı…

Diriliş Ertuğrul’un yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve Diriliş hayranlarının merak seviyeleri zirveye ulaştı. Diriliş Ertuğrul’un gelecek bölümünde aksiyon bitmeyecek ve Ertuğrul Bey’in hamleleriyle işler tamamen değişecek.

İŞTE DİRİLİŞ ERTUĞRUL 94. BÖLÜM FRAGMANI

ENGİN ALTAN DÜZYATAN BU SEZON VEDA MI EDECEK?
Diriliş Ertuğrul’un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan için diziyi yakından takip edenleri üzecek bir iddia gündeme geldi. Bu sezon bölüm başı 150 bin TL kazandığı öğrenilen Engin Altan Düzyatan’ın, sezon sonunda Diriliş Ertuğrul’dan ayrılacağı duyuruldu. İşte, Engin Altan Düzyatan’ın Diriliş Ertuğrul’dan ayrılacağına dair bazı detaylar
Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’ın kazancı olay oldu. HT Magazin yazarı Mustafa Doğan bugün köşesinde dizi sektöründeki fiyat artışını kaleme aldı. Bu sezon Diriliş Ertuğrul dizisinden bölüm başı 150 bin TL kazanan Engin Altan Düzyatan sezon sonu senaryo gereği diziden ayrılacağından, yapımcıların ve kanalların en gözde isimleri arasında. Sektörde yeni moda, kafa oyuncuların futbolcular gibi bonservisini almak. İmza atıldıktan sonra proje kısmına geçiliyor. Düzyatan da nisandan bu yana kanallarla görüşüyormuş. Biriyle imza aşamasına gelinmiş. Anlaşmaya göre 4 yıl için Düzyatan’a imza parası (bonservis de diyebiliriz) 4 milyon TL ödenecek.
Oyuncu, rol alacağı projedeyse bölüm başı, yani haftalık 250 bin TL kazanacak. Zaman ne gösterir bilinmez ama bu rakamlarla imzalar atılırsa çarşı fena karışacak, orası kesin. Çünkü, “Engin bu kadar alıyorsa ben şu kadar isterim” diyenler mutlaka çıkacaktır. Çıkacaktır çıkmasına ama sektör bu yükü kaldıracak durumda değil. Hesapsız verilen bu paralar nedeniyle Endemol’ün başına gelenler malum.
Oyuncu ücretleri sürekli olarak artarken emekçiler tarafında yaprak kımıldamaması ve artan maliyetlerin uzayan süreleri beraberinde getirmesi de cabası

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde herkes tarafından öldü olarak bilinen Ertuğrul, aslında köle tüccarı Simko’nun adamı Anteus tarafından kurtarılmıştı. Köle tüccarı Simko’nun amacı Ertuğrul’u Ares’e karşı tehdit olarak elinde tutup ondan kazanç elde etmekti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Obaya varana kadar Ertuğrul’a eşlik edeceğini söyleyen Anteus’un planı izleyicileri şoke etti.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Herkes tarafından öldü olarak bilinen Ertuğrul, aslında köle tüccarı Simko’nun adamı Anteus tarafından kurtarılmıştır. Köle tüccarı Simko’nun amacı Ertuğrul’u Ares’e karşı tehdit olarak elinde tutup ondan kazanç elde etmektir. Ertuğrul ise bu durumdan hâlâ habersizdir ve Anteus’u kendisini kurtarıp tedavi eden iyi birisi olarak bilmektedir. Peki obaya dönmek için harekete geçen Ertuğrul bunu başarabilecek midir? Obaya varana kadar Ertuğrul’a eşlik edeceğini söyleyen Anteus’un planı nedir?

Diğer yandan Ertuğrul’u öldürdüğüne emin olan, bunun şerefine kalede şölen veren Tekfur Ares, Ertuğrul’un yaşadığını öğrenince ne yapacaktır? Ares’in bu durum karşısındaki yeni hamleleri ne olacaktır? Ertuğrul’un tuzağa düşmesine sebep olan ve ondan kurtulduğu için rahatlayan Emir Saadeddin, kendi iktidarını sağlamlaştırmak için Candar Bey’in kardeşi Bahadır Bey’i Çavdar obasına getirtmiştir. Peki Bahadır Bey’in gelişi Çavdar Obası’nda nasıl karşılanacaktır? Aslıhan’ın bu durum karşısındaki tavrı ne olacaktır? Ertuğrul’un ölümüyle büyük yıkım yaşayan Kayı Obası’nda, Ertuğrul’un ardından başa geçen Dündar Bey, ağabeyinin izinden gidebilecek midir? Kayı obasında durum ne olacaktır?