Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul dizisinde büyük sürpriz! Eski karakter geri döndü!

Diriliş Ertuğrul dizisinde büyük sürpriz! Eski karakter geri döndü!

tarafından zk zk

TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi, bu sezon ekranlara veda edecek ve yeni sezonda Burak Özçivit’in başrolünde oynayacağı Diriliş Osman olarak yayınlanacka.

Sezon finali yaklaşırken ‘Gündoğdu’ karakterine hayat veren Kaan Taşaner yeniden diziye geri döndü!

Yayınlandığı günden itibaren reytingde birinciliği kimseye kaptırmayan sevilen dizi Diriliş Ertuğrul’da sona doğru yaklaşırken izleyenler şaşırtan bir sürprizle karşılaşıyor.

Final için gün sayan reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizisine, daha önce kadrodan ayrılan bir karakter geri dönüyor.

Diriliş Ertuğrul dizisinde büyük sürpriz! Eski karakter geri döndü! 7

Ünlü oyuncu Diriliş Ertuğrul’a dönüyor

Geçtiğimiz hafta yayınlandığı son 145. bölümüyle heyecan dolu anlara sahne olan Diriliş Ertuğrul, 29 Mayıs günü yayınlanacak 150. bölümüyle final yapacak.

Sevilen dizinin son 5 bölümüne ise sevilen oyuncu damga vuracak. Daha önce kadrodan ayrılan Gündoğdu karakteri, bugün yayınlanacak olan yeni bölümle izleyici karşısına çıkacak.

Heyecanla beklenmeye başlandı

Halep’te yurt tutarak kardeşi Ertuğrul ile birlikte Bizans sınırına gelmeyen Gündoğdu yıllar sonra Söğüt’e geliyor. Gündoğdu karakterini canlandıran Kaan Taşaner, daha yeni bölüm yayınlanmadan büyük bir ilgi ve heyecanla beklenmeye başladı.