Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul dizisine fırtına gibi bir giriş yaptı

Diriliş Ertuğrul dizisine fırtına gibi bir giriş yaptı

tarafından ker_def
Engin Öztürk’ten iddialı başlangıç

Diriliş Ertuğrul dizisinin ekrana gelen 109. bölümünde Sungur Tekin ve Günalp Bey sürprizleri yaşandı.

Efsane karakter Sungur Tekin obaya geri dönerken, Engin Öztürk’ün oynadığı Günalp Bey de ilk defa seyirci karşısına çıktı. Diriliş Ertuğrul’un 110. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümde, Ertuğrul Bey, Günalp’dan kaleden gitmesini istiyor. Ancak Günalp Bey, ‘Sultan Alaaddin’in mühürlediği son fermana ikimiz de uymak zorundayız’ diyerek fermanı Ertuğrul’a uzatıyor.

TRT’nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, 7 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelen 109. bölümüyle nefesleri kesti. Yeni bölümde, Diriliş seyircilerinin merakla beklediği Sungur Tekin obaya döndü. Diziye yeni katılan Engin Öztürk’ün canlandırdığı Günalp Bey karakteri de fırtına gibi bir giriş yaptı.

Dizinin ilerleyen bölümlerde en önemli karakterlerden biri olacak Günalp Bey, son sahnede Ertuğrul’un adamlarını idam etmek üzereyken beklemediği bir olay yaşadı. Ertuğrul adamlarını son anda ipten kurtarmayı başardı. Diriliş Ertuğrul’un 110. bölüm fragmanında ise, Ertuğrul ve Günalp hesaplaşma yaşıyor. Günalp Bey’in Ertuğrul’a verdiği Sultan Alaaddin’in fermanında ne yazıyor?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattığı esnada, Saadeddin’in adamı olan çaşnigir tarafından hazırlanan zehirli eti yiyen Sultan Alaeddin zehirlenmişti. Zehirlenme sırasında içeri giren Şehzade Gıyaseddin, şüphelendiği Ertuğrul’u sorgulamak için tutuklanmıştı.

Emir Saadeddin’in tuzağına düşen Ertuğrul ne yapacak? Sultanı öldürmek suçundan aklanabilecek mi? Gıyaseddin, Ertuğrul hakkında ne hüküm verecek?

Diriliş Ertuğrul dizisine fırtına gibi bir giriş yaptı 7

Emir Saadeddin tarafından Karacahisar Kalesi’ne gönderilen Kaledar Günalp Bey’in kaledeki icraatı ne olacak? Artuk, Turgut ve Bamsı, Kaledar Günalp Bey’e karşı ne yapacak? Ertuğrul’un tutuklanması ve Günalp Bey’in gelişi, Kayıları nasıl etkileyecek?

Ahmet ve Alplar, Ertuğrul’un başına gelenlerden sonra ne yapacak? Obaya gelen Sungur Tekin, olanlar karşısında nasıl hareket edecek? Emir Saadeddin büyük hedefine ulaşabilecek mi? Üst üste gelen felaketlerden sonra Kayı Obası’nda durum ne olacak?