Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus dizisinde Meryem Uzerli’nin partner sorunu çözüldü!

Disney Plus dizisinde Meryem Uzerli’nin partner sorunu çözüldü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ın yeni dizisi Ru için hazırlıklar tam gaz sürüyor. Başrolünde Meryem Uzerli’nin yer alacağı dizide kısa süre önce başrol erkek krizi yaşanmıştı. Ancak bu problem çözülmüş gibi görünüyor.

Yarı Alman yarı Türk oyuncu Meryem Uzerli, Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem karakteriyle bir anda Türkiye’nin ilgi odağı olmuştu. Muhteşem Yüzyıl’dan sonra birkaç dizi ve filmde daha rol alan Uzerli yaşamını Almanya’da sürdürmeye karar vermişti.

Meryem Uzerli şimdi Disney Plus’ın yeni dizisi Ru için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Olgun yaşlarda bir kadının kendisinden çok genç bir erkekle yaşadığı ilişkiyi anlatacak Ru dizisi için hazırlıklar sürerken bir süre önce ortaya çıkan başrol erkek krizi çözüldü. Ru dizisinde Meryem Uzerli’nin genç sevgilisi rolünü Burak Berkay Akgül’ün canlandıracağı öğrenildi.

Genç oyuncu Burak Berkay Akgül henüz çok fazla oyunculuk deneyimi olmayan bir isim. İlk olarak reklam filmlerinde rol alan Akgül, Maria ve Mustafa dizisinde Rüzgar karakterini canlandırdı. Ardından ömrü çok kısa süren Kırmızı Kamyon dizisinde rol aldı. Burak Berkay Akgül en son ATV’de yayınlanan Destan dizisinde Kaya Tegin karakterini canlandırıyordu.

Medyapım tarafından Disney Plus için çekilecek dizide daha önce Uzerli’nin partnerinin Mert Yazıcıoğlu olacağı duyurulmuştu. Fakat Yazıcıoğlu, çekimlerin gecikince Yazıcıoğlu başka işlerinin zamanlamasıyla çakıştığı için projeden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ardından yeniden bir başrol erkek oyuncu arayışı başlamıştı.

Çekimleri İzmir’in Urla ilçesinde yapılacak olan Ru dizisinde annesi kanser hastası olan, herkesi zorlayan problemleri kısa sürede çözen, üstün zekâlı Uzer ile hayatını eşiyle RU adlı restoranı işleten Reyan’ın sıra dışı aşkı anlatılacak. Reyan ve Uzer’in karşılaşması hikayeyi baştan aşağıya değiştirecek. Aralarında büyük yaş farkı olan çift birbirlerine ilgi duyacak ve tabuları yıkacak bir aşkı izleyicinin karşısına çıkaracak.