Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün, yeni dizisi Zeytin Ağacı ile temmuz ayında Netflix’te!

Tuba Büyüküstün, yeni dizisi Zeytin Ağacı ile temmuz ayında Netflix’te!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – En son Sefirin Kızı dizisiyle izlediğimiz Tuba Büyüküstün, Another Self isimli yeni dizisinin çekimlerini geçen yaz tamamlamıştı. Netflix için çekilen ve Türkçe adı Zeytin Ağacı olan dizi nihayet temmuz ayında izleyiciyle buluşuyor.

Yurt dışında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Tuba Büyüküstün uzun süredir ekranlardan uzakta. Başarılı oyuncu en son Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek’e eşlik etmişti. Ancak dizi reyting savaşına yenik düşüncü Büyüküstün’ün ekran macerası kısa sürmüştü.

Başarılı oyuncu geçen yaz Netflix için Another Self isimli diziyi çekti. Tuba Büyüküstün’ün yanı sıra kadrosunda Seda Bakan, Murat Boz, Serkan Altunorak, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz ve Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin yer aldığı Another Self, Türkçe ismiyle Zeytin Ağacı, 28 Temmuz’da Netflix’de yayına girecek.

Tuba Büyüküstün, yeni dizisi Zeytin Ağacı ile temmuz ayında Netflix’te! 7

Sekiz bölümden oluşan dizinin konusu şöyle: Ada, Sevgi ve Leyla’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir.

Sevgi, Ada’nın istediği gibi hastaneye yatmak yerine bambaşka bir umudun peşinden gider. Sevgi’nin başlattığı bu arayış, sadece onun değil Ada ve Leyla’nın da yaşamında beklenmedik olaylara neden olur.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği dizinin daha birinci sezonu yayınlanmadan ikinci sezonunun da çekileceği duyurulmuştu. Ada ile Toprak isimli iki karakterin aşkının ön plana çıktığı Zeytin Ağacı’nda Ada’yı Tuba Büyüküstün, Toprak’ı ise Murat Boz canlandırıyor.