Ana sayfa Sinema Üç Kuruş’un yaman Efe’si Ekin Koç bu kez bir köy öğretmeni! Ödüllü film Okul Tıraşı vizyonda!

Üç Kuruş’un yaman Efe’si Ekin Koç bu kez bir köy öğretmeni! Ödüllü film Okul Tıraşı vizyonda!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son dönemin en dikkat çeken oyuncularından biri olan Ekin Koç, ardı ardına sıraladığı başarılı projelerle kariyerinde sağlan adımlarla ilerliyor. Dizilerin yanında sinema filmlerinde de rol alan Ekin Koç’un Cannes Film Festivali’nde yarışan filmi Okul Tıraşı sinemalarda izleyiciyle buluşuyor.

En son Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş dizisince canlandırdığı polis Efe karakteriyle ekrana gelen Ekin Koç, çok başarılı yapımlarda yer almaya devam ediyor. Ekin Koç’un rol aldığı iki film, kısa süre önce Cannes Film Festivali’nde yarışmıştı.

Üç Kuruş’un yaman Efe’si Ekin Koç bu kez bir köy öğretmeni! Ödüllü film Okul Tıraşı vizyonda! 8

Bu filmlerden biri olan Okul Tıraşı sinemalarda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Film 17 Haziran Cuma günü sinemalarda gösterilmeye başlayacak. Üç Kuruş’un yaman polisi Efe, bu filmde küçük bir Anadolu köyünde öğretmenlik yapan Selim isimli genç bir adamı canlandırıyor.

Yönetmenliğini Ferit Karahan’ın üstlendiği filmde Ekin Koç’un yanı sıra Samet Yıldız, Mahir İpek, Melih Selçuk, Cansu Fırıncı ve Nurullah Alaca gibi isimler yer alıyor. Senaryosu Gülistan Acet ve Ferit Karahan’a ait film, şehir dışındaki bir yatılı okulda okuyan Yusuf’un bir anda rahatsızlanan arkadaşı Memo’yu hastaneye götürme talebinin okul yönetimi tarafından zamanında kabul görmemesi ve yoğun kar yağışıyla yolların kapanmasıyla birlikte gelişen olayları konu ediniyor.

Üç Kuruş’un yaman Efe’si Ekin Koç bu kez bir köy öğretmeni! Ödüllü film Okul Tıraşı vizyonda! 9

Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Film, En İyi Senaryo ve En İyi Kurgu ödüllerini alan Okul Tıraşı isimli filmin konusu şöyle: Şehirden tamamen izole, katı bir disiplinle yönetilen bir yatılı erkek okulunda okuyan Yusuf, esrarengiz bir şekilde hastalanan ve durumu her an daha da kötüye giden arkadaşını hastaneye ulaştırmak istemektedir.

Başlangıçta okul bürokrasi yüzünden hastaneye götürülmeyen Memo, sonrasında istense de yoğun kar yağışının yolları kapatmasından dolayı hastaneye ulaştırılamaz. Yolların açılmasını bekleyen öğretmenler ve öğrenciler, bu işten yakalarını sıyırmaya çalışırken, acımasız hesaplaşmalar ve sakladıkları sırlar da gün yüzüne çıkar.