Ana sayfa Sosyal Medya Disney Plus’ın Türkiye’de başlamasına doğru Engin Akyürek ve Eda Ece ile başlayan atakta yeni dönem!

Disney Plus’ın Türkiye’de başlamasına doğru Engin Akyürek ve Eda Ece ile başlayan atakta yeni dönem!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus platformunu izlemek isteyenler bir süredir uygun fiyatlı paketleri satın alabiliyor ve platformun kısa sürede çok ciddi bir abone sayısına ulaştığına yönelik bilgiler de geliyor. Disney Plus’ta özellikle Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Kaçış isimli dizi, platformun da tanıtım kampanyasının en büyük destekçisi oldu.

Engin Akyürek’in Disney Plus’ın tanıtımı için Mahkum isimli Fox TV dizisinde yer alması ve bununla oluşturulan mantıklı tanıtım çabası sürüyor. Bu çabanın bir benzerini de Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece üzerinden gördük.

Fox TV dizilerine giren Disney Plus tanıtım atakları şimdi de ünlü isimlerin reklam filmleri ile zirveye çıkacak. Platform için anlaşma yapılan ünlü isimler setlere çıktı ve birbiri ardına reklam filmleri çekildi.

Hande Erçel de geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada bu durumu doğrulamış ve reklam çekimlerinden bahsetmişti. İşte bu reklam çekimleri önümüzdeki günlerde yayınlanacak.

Can Yaman, Hande Erçel, Burak Deniz, Demet Özdemir, Eda Ece, Pınar Deniz, Yılmaz Erdoğan, Şahan Gökbakar, Halit Ergenç, Ata Demirer ve Gülse Birsel gibi önemli isimler ile platformda yer almaları noktasında anlaşmalar yapıldı.

Bu isimler aynı zamanda marka yüzü de oldukları için reklam filmlerinde yer aldı. Birkaç gün içinde de bu reklamları ortaya çıkması bekleniyor.