Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus’ın Türkiye’ye girişi Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli ile etkileyici olacak!

Disney Plus’ın Türkiye’ye girişi Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli ile etkileyici olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye piyasasına girmek için uzun süredir hazırlık yapan Disney Plus platformu, farklı projelerle dikkat çekmeye devam ediyor. Bu projelerde en önemlisi olarak Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu’nu buluşturan Kaçış isimli dizi öne çıkmıştı.

Gaziantep’te çekimlerine başlanan projede iki savaş muhabirinin yaşadıkları izleyicilerle buluşacak. Engin Akyürek’in bir hikayesinin diziye dönüştürülmesi de Kaçış’ı öne çıkartan bir başka detay oldu. Çekimler sürüyor ve ortaya çok başarılı bir proje çıkması bekleniyor.

Disney Plus’un Türkiye pazarına sağlam bir giriş yapmak için girişimlerde bulunması ve farklı projelerle de gündeme gelmesi son dönemde dikkat çekiyor. Bu projelerden birisi de Ulu Önder Atatürk’ü anlatacak olan yeni bir dizi projesi oldu.

Aras Bulut İynemli, 2 sezon sürecek olan yeni dizinin başrolünde yer alacak. Atatürk’ü canlandıracak olmanın heyecanı içindeki oyuncu, özel çalışmalar yapmaya başladı.

6’şar bölümden iki sezon olarak çekilecek olan proje için yönetmen Mehmet Ada Öztekin önemli hazırlıklar yapıyor.

Disney Plus’ın Türkiye piyasasına Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli gibi iki önemli isim ile girmek için önemli bütçeleri gözden çıkarması da verdiği önemi gösteriyor.

Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir Atatürk filmi için hazırlıklar yaz aylarına kadar sürecek. Temmuz’da ise ekibin sete çıkarak çekimlere başlaması bekleniyor.