Ana sayfa Sosyal Medya Dizi bitti, dostluk baki! İstanbullu Gelin dizisindeki eltisinden Aslı Enver’e sürprizli foto!

Dizi bitti, dostluk baki! İstanbullu Gelin dizisindeki eltisinden Aslı Enver’e sürprizli foto!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de ekrana gelen ve geçtiğimiz yıl ekranlara veda eden İstanbullu Gelin dizisi, muhtemelen uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek. Şimdilerde Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı gibi dizilerin de hikayelerinin yazarı olan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir hayat hikayesinden senaryolaştırılan dizi, 4 sezon boyunca ekranda kalmıştı.

Aslı Enver ve Özcan Deniz’in ekran uyumlarının tutması, ikilinin oyunculuklarının yanı sıra İpek Bilgin, Salih Bademci, Fırat Tanış, Tamer Yiğit, Tilbe Saran, Dilara Aksüyek gibi oyuncularla birlikte dizinin hem hikayesi hem de genç ve usta isimleri birleştiren tarafı izleyici için de çekici bir faktördü. Sadece ekran önünde değil, kamera arkasında da iyi dostluklar kurulduğunu oyuncuların yaptıkları sosyal medya paylaşımlarından hala görüyor izleyiciler.

 

Dizi bitti, dostluk baki! İstanbullu Gelin dizisindeki eltisinden Aslı Enver'e sürprizli foto! 12

Dizinin başlangıçta pek de sevilmeyen ve Süreyya’yı deli gibi kıskanan İpek karakterini Dilara Aksüyek oynuyordu. Başarılı oyunculuğuyla özellikle dizinin son sezonuna doğru oyunculuğunu daha da ön plana çıkaracak sahnelerle Aksüyek, çok konuşulan bir isim haline gelmişti.

Kamera önünde Aslı Enver’in oynadığı Süreyya ve Dilara Aksüyek’in oynadığı İpek karakterleri başlangıçta hiç anlamıyordu ama sonlara doğru iyi dost olmuşlardı. Görünen o ki arka planda Enver ve Aksüyek’in de dostlukları bu macera sırasında gelişmiş.

Dilara Aksüyek’in son paylaşımını görenler, ikilinin dostluklarının baki kaldığını da anlıyor. Aksüyek’in kırmızı balon görünce Aslı Enver’i hatırlaması ise aslında diziden gelen bir durum. İstanbullu Gelin izleyicisinin aşikar olduğu bir mesele kırmızı balon. Zira Süreyya’nın balonlara düşkünlüğü ve sık sık dizide balonlu sahnelerin olmasını diziyi izleyenler hala hatırlıyor.

İşte bu duruma atıfta bulunan Dilara Aksüyek’in paylaşımı, Aslı Enver’i de o günlere götürmüş…. “Kırmızı balon görünce” diyerek Aslı Enver’i etiketleyen Aksüyek’e Aslı Enver de “Yaa ama” diyerek sevimli bir üslup ve kalp emojileri ile yanıt veriyor oyuncu…

Dizi bitti, dostluk baki! İstanbullu Gelin dizisindeki eltisinden Aslı Enver'e sürprizli foto! 13