Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay’ın Kefaret dizisindeki partneri için sürpriz isim gündemde!

Nurgül Yeşilçay’ın Kefaret dizisindeki partneri için sürpriz isim gündemde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay, son olarak ekranlara Show TV’de Timuçin Esen ile oynadığı Gülperi dizisi ile gelmişti. Daha sonra pandemi nedeniyle yaşanan karantina süreci öncesinde bir sergi açtı oyuncu. Aynı zamanda resimle de ilgilenen Yeşilçay’ın sergisi, ne yazık ki karantina nedeniyle erken bitti. Bir süre sevgilisi Yapımcı Necati Kocabay ve oğlu ile süreci evde geçiren oyuncu, daha sonra Bodrum’a tatile gitti.

Nurgül Yeşilçay’ın yeni sezonda bir değil iki dizisi var aslında! Bir tanesi dijital platform için çekilecek. Oyuncunun rol alacağı Vahşi Şeyler isimli projenin tam olarak hangi platformda olacağı belli değil ancak yeni bir komedi anlayışıyla hazırlanan dizi, aynı zamanda Türkiye’nin ilk smart komedi dizisi olma özelliğini taşıyor.

Yeşilçay’ın Selim Bayraktar, Hazal Türesan ve Aytaç Uşun’un birlikte rol aldığı dizi projesi heyecanla beklenirken, bir başka dizisi Kefaret ile ilgili yeni gelişmeler de yaşanmakta. 25 Film imzalı dizinin hazırlıkları sürerken, Yeşilçay’ın dizideki partnerini kimin oynayacağı da merak konusuydu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği kulis bilgisine göre bir isimle görüşmeler sürüyor.

Nurgül Yeşilçay'ın Kefaret dizisindeki partneri için sürpriz isim gündemde! 7

Zülfü Livaneli’nin eserinden uyarlanacak olan dizi, Fox TV’de yayınlanacak. Dizide Nurgül Yeşilçay’ın partneri olarak Mert Fırat düşünülüyor. Görüşmelerin sürdüğü bilgisi verilirken, Mahinur Ergun’un senaryosunu yazdığı iddialı dizinin yönetmenliğini de önce Hilal Saral’ın yapacağı öğrenilmişti. Ancak son kulis bilgilerine göre Saral projeden çekildi ve yeni bir yönetmen aranmakta.