Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi dizi geziyor! Bizim Hikaye’den ayrıldı, Kadın dizisine geçti, şimdi Kardeş Çocukları dizisinde!

Dizi dizi geziyor! Bizim Hikaye’den ayrıldı, Kadın dizisine geçti, şimdi Kardeş Çocukları dizisinde!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’nin yeni dizisi Kardeş Çocukları dizisinin kadrosuna yeni bir ismin katıldığı haberleri üzerine dikkat çeken bir durum ortaya çıktı!

Geçtiğimiz sezon Bizim Hikaye dizisinde Rahmet’in sevgilisi Müjde’nin annesi Şeyma olarak ekrana gelmişti Evrim Doğan.

Fikri Bey’e sahip çıkması ve titizlik hastası bir kadın olarak dizinin sevilen bir karakteriydi.

Eşinden ayrıldıktan sonra kızıyla yaşamaya başlayan Şeyma, sokağa çıkamıyordu. Bu ilginç ve çok gülünen karakteri başarıyla canlandıran Evrim Doğan, sezon finalinde diziden ayrılmıştı.

Dizi dizi geziyor! Bizim Hikaye'den ayrıldı, Kadın dizisine geçti, şimdi Kardeş Çocukları dizisinde! 8

Kızı Müjde’yi de alıp Ankara’ya yerleşen Şeyma’dan haber çıkmadı ancak geri döneceği düşünülüyordu.

Ancak yeni sezonda Evrim Doğan, Fox TV’nin bir başka dizisi Kadın’da karşımıza çıktı.

Bu kez, oğlunu öldüren Sarp’ı köşe bucak arayan Nezir’in eski karısı olarak karşımıza çıktı. Yeşim isimli kadın, bir süre ortalığı karıştırdıktan sonra yine diziden adeta uçtu gitti!

Nezir’in hasta olmadığını farkeden Yeşim, neredeyse Suat ile işbirliği yaptığı için canından oluyordu. Nezir’in adamları tarafından fena halde dövüldü ama yine Nezir’in yanına gitti. Fakat bir süredir dizide yoktu. Akıbeti merak edilirken Evrim Doğan bu kez başka bir dizinin kadrosunda ortaya çıktı!

Dizi dizi geziyor! Bizim Hikaye'den ayrıldı, Kadın dizisine geçti, şimdi Kardeş Çocukları dizisinde! 9

Star TV’de Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl ve Nur Fettahoğlu’nun oynadığı Kardeş Çocukları dizisinde rol alacağı öğrenildi.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, merakla beklenen dizide Evrim Doğan, Lebriz isimli bir karakteri oynayacak. Doğan, aynı zamanda ‘Kardeş Çocukları’ dizisinin Hayat’ı Afra Saraçoğlu’nun ‘Aşk Bu Mu?’ filminde annesini de canlandırmıştı.