Ana sayfa Sosyal Medya Dizi projesinden ayrılan Berkay Hardal, çilek toplamaya gitti!

Dizi projesinden ayrılan Berkay Hardal, çilek toplamaya gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Berkay Hardal, Ekim ayında Dilan Telkök ile ani bir kararla evlendi. Çift mutlu yaşamlarına Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki evlerinde devam ediyor. Koronavirüs nedeniyle bir süre kendilerini karantinaya alan çift, evde eğlenceli videolar çekti. Youtube’da paylaşılan bu videoları bir yenisi daha ekledi.

Berkay Hardal’ın atv için hazırlanan Gençliğim Eyvah isimli dizide rol alacağı öğrenilmişti. Ancak oyuncu, eşinin rahatsızlığı nedeniyle projede bulunmaktan vazgeçti. Hayranları ünlü oyuncunun yeni bir dizide yer almasını heyecanla bekliyordu. Berkay Hardal’ın son kararı hayranlarını üzdü. Dizi projesini reddetmeseydi oyuncu 18 Mayıs’ta Beykoz’daki platoda çekimlere katılacaktı.

Dizi projesinden ayrılan Berkay Hardal, çilek toplamaya gitti! 7

Dilan Telkök – Berkay Harda çiftinin eğlenceli yaşamlarından yeni bir video daha geldi. Çift çilek toplamaya gittikleri eğlenceli anları bir video yaparak Dilan Telkök’ün youtube kanalında paylaştı.

Çilek tarlasında dolaşan ünlü çift, eğlenceli anlarını da kameraya aldı. Hardal, “Buraya geliyorsunuz arkadaşlar. 10 TL karşılığında 1 kilo çileği kendiniz topluyorsunuz” dedi.

Çift ayrıca koronavirüs günlerinde eğlenceli gezilerinden farklı bölümleri de yine videoda paylaştı.