Ana sayfa Dizi Haberleri Hizmetçiler dizisi Deniz Baysal için kötü sonla bitti!

Hizmetçiler dizisi Deniz Baysal için kötü sonla bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında koronavirüsün daha ilk günlerinde yayında olan Hizmetçiler dizisinden kötü haber geldi. Final kararı duyuruldu. Fabrika Yapım, açıklama yaptı ve dizi için final kararı alındığı bildirildi.

Başrollerini Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in paylaştıkları dizi, oyuncular açısında talihsiz bir durum ortaya çıkardı.

Fazilet Hanım ve Kızları’ndan sonra Deniz Baysal, Söz dizisinde rol alarak kariyerinde yükselişini sürdürmüştü. Hizmetçiler ise oyuncu adına son derece kötü bir görüntü çizdi.

Baysal, 2011 yılında oyunculuk kariyerine başladı. Farklı dizilerde rol aldı. 2014-2015 sezonunda yayınlanan Kaçak Gelinler dizisiyle ünlenen Deniz Baysal, son 4 yıldır çok başarılı bir çizgide ilerliyordu.

Ancak Hizmetçiler dizisi ünlü oyuncu adına rahatsız edici bir durum oluşturdu.Çok iddialı başlayan dizi projesi sadece 3 bölüm sürebildi. Baysal’ın uzun süredir devam eden başarılı işlerin oyuncusu olma durumu da bozuldu.

Deniz Baysal, yeni sezonda ne yapacak, hayranların merakla bekliyor.

Hizmetçiler dizisi Deniz Baysal için kötü sonla bitti! 7

Hizmetçiler dizisinin yapımcısı Fabrika Film’in açıklaması:

“Koronavirüs nedeniyle ekibimizin ve ailelerinin sağlığını gözeterek çekimlerine ara verdiğimiz “Hizmetçiler” dizimiz için mücbir sebepler yüzünden final kararı aldığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Projemiz için emeğini ortaya koyan tüm paydaşlarımıza, oyuncularımıza, teknik ekibimize ve bu zamana kadar gösterdiğiniz ilgi ve destekler için siz sevgili seyircilerimize gönülden teşekkür ederiz. Yeni projelerde görüşmek dileğiyle…”