Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi sektörünün yeni gözde şehri Adana… Bakın hangi diziler Adana’da çekilecek?

Dizi sektörünün yeni gözde şehri Adana… Bakın hangi diziler Adana’da çekilecek?

tarafından zk zk

İstanbul, yıllardır pek çok diziye ev sahipliği yapıyor. Bazı dizilerde farklı şehirlerde başlasa da sonradan İstanbul’da devam ediyor. Bir kaç sezondur yaz aylarında Ege kıyılarındaki pek çok kasaba ve köy de dizi setlerine mekan olmuştu. Son dönemin gözde şehri ise Adana oldu.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, yeni sezonda hangi dizilerin Adana’da başlayacağı ile ilgili bir yazı kaleme aldı ve bakın hangi ayrıntıları verdi?

“Dizi sektörünün yeni gözdesi: Adana

Dizi sektörünün yeni gözdesi Adana oldu. Fakat bu sektörde Adana denilince benim aklıma hep Faruk Teber gelir. Hanımın Çiftliği dizisinden sonra Adana’da bir dizi çekilecekse sanırım herkesin aklına da Teber gelirdi. Zaten şu anda da kod adı Bir Zamanlar Adana’da isimli bir projeye hazırlanıyor. Ancak bu sezon Adana’da başlayıp İstanbul’a uzanacak çok fazla hikaye duydum. Kanal D’de ekrana gelecek olan İnsanlık Suçu, Show TV’de yayınlanacak olan Servet, Ay Yapım’ın hazırlandığı yeni işi Adana’da başlayacak. Kısacası benim duyduğum 4 diziye mekan olacak Adana… Bu hızla gidilirse yakında Adana’da mekan bulmakta zorlanacak sektör… Ama Çukurova’nın hikayesi süsleyecek ekranları…”