Ana sayfa Dizi Haberleri 6 yıldır Özgü Namal ekranda yok! Tam dizilere dönecekken bir engel daha çıktı!

6 yıldır Özgü Namal ekranda yok! Tam dizilere dönecekken bir engel daha çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi sektörünün en önemli başrol isimlerinden birisi de Özgü Namal… 1998 yılında İkinci Bahar isimli dizide öğrenci olarak göründükten sonra Özgü Namal, birçok farklı projede yer aldı. Yeditepe İstanbul’daki Duru karakteri ile çok sevilen oyuncu, Kurtlar Vadisi dizisindeki Eylül karakteri ile de unutulmazlar arasına katıldı.

Hanımın Çiftliği dizisinde ne büyük bir performans sergilemiş, ne büyük bir iz bırakmıştı, hala hafızalarda… En son da 2013-2014 sezonunda Merhamet isimli dizide İbrahim Çelikkol ile başrolü paylaşan Özgü Namal, o tarihten bu güne kadar da ekranlarda hiç görünmedi.

Bu süreçte topluma kendisini adeta kapatan Özgü Namal, 2015 yılında Serdar Oral ile oğlu Nefes’i kucağına aldı ve kayıplara karıştı. Muğla’da yeni bir hayata başlayan ünlü oyuncu, 2016 yılında da kızı Elem Su’yu dünyaya getirdi.

Muğla’da köy hayatı yaşayan oyuncu, ailesi ile her türlü ilgiden uzak kalmayı başardı. Çocuklarının doğa ile iç içe büyümesi için ve magazine de malzeme vermemek adına inzivaya çekilen Özgü Namal, hedefini de gerçekleştirdi.

6 yıldır Özgü Namal ekranda yok! Tam dizilere dönecekken bir engel daha çıktı! 7

Çocuklarının büyümesi ile birlikte yeniden İstanbul’a dönen ve yine gözlerden uzak kalmaya çaba harcayan Özgü Namal’ın yeni sezonda gelen teklifleri değerlendirmesi bekleniyordu.

Ancak araya bu sefer de koronavirüs pandemisi girdi. Vaka sayılarının hızlı bir şekilde artış sergilemesinden endişelenen oyuncu, bir süre daha oyunculuğu askıya almak durumunda kaldı.

Bir dizi ve bir de sinema film için anlaşma yapan, hazırlıklara da başlayan Özgü Namal, koronavirüsün seyrini izlemeye karar verdi. Şimdilik bu projeler askıda. Gelen haberler ise ünlü oyuncunun sinema filminden 800 bin TL, dizi projesinden ise bölüm başı 80 bin TL alacağı yönünde.