Ana sayfa Dizi Haberleri Hanımın Çiftliği’nde Necip Memili, Hatırla Sevgili’de Okan Yalabık bir efsaneydi!

Hanımın Çiftliği’nde Necip Memili, Hatırla Sevgili’de Okan Yalabık bir efsaneydi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hanımın Çiftliği dizisinde Zaloğlu Ramazan karakterine hayat veren Necip Memili ile Hatırla Sevgili dizisinde Necdet’i canlandıran Okan Yalabık, ünlü yönetmen Faruk Teber’i bir hayli etkiledi. Instagram’da canlı sohbet programında konuşan ünlü oyuncu, iki oyuncuyu da çok başarılı performanslar sergiledikleri için takdir etti ve hala hatırladığını ifade etti.

Faruk Teber, Hanımın Çiftliği dizisinde Necip Memili’nin oyunculuğu için şöyle konuştu: “Gerçekten Hanımın Çiftliği’nde Necip benim için çok önemli karakterdir. Necip’in oynadığı karakter. Çünkü bir var olma durumu. Gerçekten vahimdi.”

Hanımın Çiftliği'nde Necip Memili, Hatırla Sevgili'de Okan Yalabık bir efsaneydi! 8

Usta yönetmen Faruk Teber’in unutamadığı diğer oyuncu ise Hatırla Sevgili’de Okan Yalabık’ın Necdet performansıydı. Faruk Teber, Okan Yalabık’ı bir hayli övdü ve performansının ne kadar iyi olduğunu ‘vahim’ ifadesiyle anlattı.

Hanımın Çiftliği'nde Necip Memili, Hatırla Sevgili'de Okan Yalabık bir efsaneydi! 9

Faruk Teber, “Hatırla Sevgili’de Okan Yalabık vahimdir. Orada gizli aşkı var, bilmem nesi var. O da vahimdir. Onlar çok güzel. Demet oluyor ki gizli oyunları seviyoruz. İçimde kalanları seyirciye vermeyi seviyorum” diye konuştu.

Necip Memili ve Okan Yalabık’ın bu rolleri için “şahane” sıfatını kullanan ünlü yönetmen, deli gibi oynadıklarını, çok güzel karakterlere hayat verdiklerini ifade etti.

Dönem dizilerini yönetmesi ile bilinen Faruk Teber, neden bu tercihi yaptığı konusunda şunları söyledi: “Dönem dizilerini çok seviyorum. Filmin içindeki karakterleri zorlayan şeydir. Dönem çok başka bir şey. Minnet var. Şükür duygusu var. Bu acayip bir durum. İnsanların kaybettiği bir duygu son zamanlarda.”