Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi setlerinde yeni dönem! Star TV’nin yeni dizisi geliyor!

Dizi setlerinde yeni dönem! Star TV’nin yeni dizisi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs salgını sonrasında dizi sektöründe taşlar yerine bir türlü oturmuyor. Mevcut yayındaki dizilerin ne olacağı bilinmezken, başlaması planlanan yapımların da akıbeti belirsizleşti.

Salgının boyutlarının hızla artması,vaka sayılarının ve ölümlerin tüm dünyayı sanki bir bilim kurgu filmini yaşıyor gibi etkisi altına alması en çok da ortak çalışılan alanları vurdu. Dizi setleri de ekiplerin iç içe olduğu ve sosyal mesafenin sağlanamayacağı ortamlar.

Peki diziler ne olacak? Şu aşamada kimse bilmiyor. Çekimlere yeniden başlayamayan yapımcılar, oyuncular ve teknik ekipler ekonomik olarak bu durumu ne kadar sürdürebilecekler bu da bilinmiyor.

Ancak yeni bir dönem de başlıyor. Artık yeni dizi projeleri için görüşmeler internet üzerinden gerçekleştirilmekte. Star TV’nin “Menajerimi Ara” isimli dizisi için çabalar da internet üzerinden sürüyor. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizi için oyuncularla görüşmeler internetten başlatıldı.Dizi dünyası için bu yeni bir durum.

Ay Yapım’ın yaz sezonu için düşündüğü Call My Agent isimli dizinin uyarlaması olacak Menajerimi Ara, hayatın normalleşmeye başlaması ile birlikte sete çıkacak. Yönetmen koltuğuna Ali Bilgin oturacak.