Ana sayfa Sosyal Medya Dizi talihsizi Seçkin Özdemir, şansını bir kez daha deneyecek!

Dizi talihsizi Seçkin Özdemir, şansını bir kez daha deneyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Seçkin Özdemir, son yılların dikkat çeken oyuncuları arasında bulunuyor. Ancak hayranları ondan iyi bir çıkış yapacağı dizi beklerken, ünlü oyuncu bir türlü bu projeyi bulamıyor.

Dizi şanssızları listesine adını yazdıran Seçkin Özdemir, ne zaman yeni bir projeye başlasa hayranları bu yapımın ünlü oyuncunun çıkış işi olacağını düşünerek heyecan yapıyor.

En son Sevgili Geçmiş dizisine Star TV’de Sinan Malik olarak izlediğimiz oyuncu, bu yapımın da kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşamıştı.

Seçkin Özdemir, şimdilerde yeni bir heyecan içinde. Hizmetçiler isimli Kanal D’de yayınlanacak olan yeni dizisi ile ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor.

Takipçilerinin hayırlı olması dileklerinde bulundukları dizi için bir takipçi ise “Yine tutmayacak bir diziye kaptırdın kendini” diyerek sitemde bulundu. Oyuncunun birçok hayranı ise bu yeni dizisini de izleyerek destek olacaklarını vurguladı. İşte Seçkin Özdemir’in ekip arkadaşları ile birlikte yer aldığı paylaşımı:

Yakında @kanald de görüşmek üzere! “Hizmetçiler” @hizmetcilertr

Dizi talihsizi Seçkin Özdemir, şansını bir kez daha deneyecek! 7

Özdemir’in yanı sıra, Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı’nın başrollerinde yer aldığı Hizmetçiler, İstanbul’da lüks bir sitede çalışan birbirinden farklı dört hizmetçinin ev sahipleriyle aralarında yaşanan ilişkileri ve bu ilişki ağıyla çevrelenmiş gizemli olayları konu alıyor.

Senaryosunu Makbule Kosif, Gülsev Karagöz, Özer Çetinel, Ruhan Arca ve Alper Alp Özgen’in kaleme aldığı Hizmetçiler, yakında Kanal D’de izleyicilerle buluşacak.