Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’a bir haller oldu, bombalar üst üste patlıyor!

Kuruluş Osman’a bir haller oldu, bombalar üst üste patlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Kuruluş Osman, ikinci sezonu öncesinde bomba üstüne bomba patlatıyor…Burak Özçivit’in başrolündeki diziye öyle etkili isimler katıldı ki, ikinci sezonun çok başarılı geçeceği bu isimlerden belli.

İlk sezonda Kuruluş Osman dizisi beklentileri karşıladı ama izleyiciler hikayenin daha da gelişmesini ve savaş sahnelerinin daha da etkili olmasını istedi. Dizinin yeni sezonunun farklı olacağı da biliniyor ve bu farkı da yeni karakterler yaratacak.

Cüneyt Arkın’ın diziye katılması büyük bir gurur vesilesi oldu. Ardından da üst üste yeni transfer haberleri geldi. Erkan Avcı, Şampiyon dizisinde Kuruluş Osman’a geçti.

Poyraz Karayel dizisinde Sefer karakteri ile çok sevilen Kanbolat Görkem Aslan, yapıma katıldı.

Seçkin Özdemir ve Umut Karadağ’ın da dizide yer alacağı ortaya çıktı.

Üst üste önemli transferlerin ardından Ahmet Yenilmez ve Hazım Körmükçü’nün de diziye katılması ekibin ne kadar güçlendirildiğinin de işareti oldu.

Kuruluş Osman dizisi bu kadar etkili isim ile ikinci sezonda çok daha etkili bir hikaye ortaya koyar ise, Diriliş Ertuğrul’un yakalamış olduğu müthiş etkiye bir adım daha yaklaşacaktır.