Ana sayfa Sosyal Medya Dizide düşman, sette dost! Cansu Dere’den sürpriz Sadakatsiz paylaşımı

Dizide düşman, sette dost! Cansu Dere’den sürpriz Sadakatsiz paylaşımı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Kanal D’nin yeni sezonda yüzünü güldüren dizilerinden birisi de Sadakatsiz oldu. Med Yapım ve Mednova Yapım’ın ortak imzasını taşıyan Doctor Foster uyarlaması dizi, ekranın sevilen dizileri arasında yerini aldı. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi, izleyiciye farklı bir heyecan yaşatıyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolünde oynadığı dizi, hikayesi kadar oyunculuklarıyla da dikkat çekiyor. Cansu Dere’nin ekrana dönmesini bekleyen hayranları çok mutluyken, dizinin kamera önündeki gergin atmosfere karşın, kamera arkasında ise keyifli bir set ortamı olduğu görülüyor.

Cansu Dere, geçtiğimiz gün, 3 sezon boyunca Yasak Elma dizisinin yönetmenliğini yapan ve şimdi de Sadakatsiz dizisini yöneten Neslihan Yeşilyurt ile keyifli bir anlarının fotoğrafını paylaşmıştı.

Oyuncu bu kez, dizide Melis Sezen’in hayat verdiği Derin’in annesi Gönül’ü oynayan Gözde Seda Altuner ile bir pozlarını paylaştı.

Dizide düşman, sette dost! Cansu Dere'den sürpriz Sadakatsiz paylaşımı 8

Her ne kadar dizide bir kaşık suda birbirlerini boğacak kadar sinir olan iki insanı oynasalar da kamera arkasındaki samimiyet ise fotoğraftan da görülüyor.

Altuner’in yaptığı paylaşımda “Bize ne oldu Asya hanımcığım” notu görülüyor. Cansu Dere, Altuner’in bu paylaşımını repost ederek kendi sayfasında yayınladı.

Dizide düşman, sette dost! Cansu Dere'den sürpriz Sadakatsiz paylaşımı 9