Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver’in şirin yeğenini görmelisiniz! Hazal Kaya tadilat başlattı! Şevval Sam’ın karavanı sonunda bitti! Ünlülerden sosyal medya haberleri…

Aslı Enver’in şirin yeğenini görmelisiniz! Hazal Kaya tadilat başlattı! Şevval Sam’ın karavanı sonunda bitti! Ünlülerden sosyal medya haberleri…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimler, kimi zaman yer aldıkları dizilerin setlerinden yaptıkları paylaşımlarının yanı sıra özel hayatlarından da kimi paylaşımlar yapmaktalar. Sosyal medya ile birlikte hayranları, ünlüleri daha yakından tanıma ve yaptıkları paylaşımlarla özel hayatlarından kimi anları da görme fırsatına erişiyor.

Bazı ünlüler sosyal medya kullanımını bir iş gibi düzenli olarak yaparken, bazıları da daha temkinli davranıyor. Bu isimler arasında yer alan 3 ünlü isim Aslı Enver, Hazal Kaya ve Şevval Sam, son dönemde biraz daha etkinler.

Bu üç ünlü ismin son paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Aslı Enver var. Oyuncu son olarak Star TV’de final yapan Babil dizisinde oynamıştı.

Aslı Enver’in evinde iki kedisi ve barınaktan yeni sahiplendiği Oli isimli köpeği ile çektiği video ve fotoğraflarını sık sık görüyoruz artık.

Enver, bu sefer yeğeninin fotoğrafını paylaştı. Abisi Anıl Enver’in kızı olan Liya’nın sevimliliği görenleri de gülümsetiyor.

Aslı Enver'in şirin yeğenini görmelisiniz! Hazal Kaya tadilat başlattı! Şevval Sam'ın karavanı sonunda bitti! Ünlülerden sosyal medya haberleri... 9

Yasak Elma dizisinde oynadığı Ender karakteri ile çok konuşulan Şevval Sam’ın bir tutkusu da karavan. Hesabını takip edenler biliyor oyuncunun tatillerde karavanla dolaşmayı sevdiğini. Şevval Sam, bir arkadaşının minibüsünü alıp karavana dönüştürmüştü.

Bir süredir modifiye edilen karavanına sonunda kavuştu oyuncu. Prenses adını verdiği karavanının ilk ve son halini de bir hayranının paylaşımından repost etti.

Aslı Enver'in şirin yeğenini görmelisiniz! Hazal Kaya tadilat başlattı! Şevval Sam'ın karavanı sonunda bitti! Ünlülerden sosyal medya haberleri... 10

Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, sosyal medyaya mesafeli duran bir isimdi ama yaklaşık bir yıldır daha ilgili. Hayranlarının bir dizide görmek için sabırsızlandığı oyuncunun, Netflix’in Pera Palas dizisinde oynayacağı bir süre önce ortaya çıkmıştı.

Henüz hazırlıkları süren dizi için çekimlere başlamadı oyuncu ama zaman zaman çalıştığını, yorulduğunu söyleyen mesajlarıyla dikkat çekiyor. Muhtemelen yeni dizisi için hummalı bir çalışma içinde ama ser verip sır vermiyor.

Bu arada oğlu Fikret Ali’yi de alıp Çeşme’ye gitti oyuncu. Malum eşi Ali Atay, şu sıralar Son Yaz isimli Fox TV’nin yeni dizisinde rol almakta.

Hazal Kaya da eş durumundan Çeşmeli oldu bir süreliğine. Bu arada da İstanbul’daki evinde tadilat başlattığı da yaptığı son paylaşımla ortaya çıktı…

Aslı Enver'in şirin yeğenini görmelisiniz! Hazal Kaya tadilat başlattı! Şevval Sam'ın karavanı sonunda bitti! Ünlülerden sosyal medya haberleri... 11