Ana sayfa Sosyal Medya Dizilerde 9 kere evlenen Eda Ece’nin bir hayali de kalmadı!

Dizilerde 9 kere evlenen Eda Ece’nin bir hayali de kalmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, beş sezondur devam eden Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bu karakter sayesinde kariyerinde çok güçlü bir çıkışa imzasını atan oyuncu, altıncı sezonda da yine aynı yapımda yerini alacak.

Yasak Elma dizisi final sezonu ile yayında olacak ve Ekim ayında başlaması beklenen altıncı sezonun Mayıs sonunda tamamlanması ve dizinin final yapması planlanıyor. Eda Ece de kendisi gibi en başından bu yana projede bulunan Şevval Sam’ın da devam edeceğini duyurdu.

Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile aşkıyla magazin gündeminde de konuşulan oyuncu, zaman zaman sevgilisine kızdığında instagram hesabından takip etmeyi bırakıyordu. Ancak bunu artık yapmayacak.

Çünkü sevgilisinin hesabını takibi bıraktığında ayrılık iddiaları ortaya atılıyor. Eda Ece, basında bu şekilde gündeme gelmek istemediği için de artık sevgilisine kızınca hesabını takipten çıkmayacak.

Dizilerde 9 kere evlenen Eda Ece'nin bir hayali de kalmadı! 7

Ünlü oyuncu, ayrıca evlilik gibi bir hayalinin de kalmadığını söyledi. Bunu dizilerdeki evlilik sahnelerine bağlayan oyuncu, “Hayalimde düğün olsa yaparım. Ben dizilerde 9 kere evlendim. Hayalim kalmadı. Oyuncular doyuyor. Çocuğum da oldu biliyorsunuz Halitcan” şeklinde konuştu.

Eda Ece, bu sözlerle birlikte basında sürekli olarak sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evlenip evlenmeyecekleri yönünde yapılan tartışmaları da esprili bir dille yanıtlamış oldu.