Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilerde naif aşk arayanlar için artık Gönül Dağı dizisi var!

Dizilerde naif aşk arayanlar için artık Gönül Dağı dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisi, ilk 7 bölümlük performansı ile hem izleyicilerin gönlünde hem de reyting tablosunda çok iyi sonuçlar aldı. Milyonları gülümseten ve kendisine bağlayan dizi, reytinglerde tüm kategorilerde çok iyi sonuçlar getirdi ve TRT1’i de mutlu etti.

Birçok izleyicinin ‘iyi ki var’ diye beğenisini ilettiği Gönül Dağı dizisindeki naif aşklar da ekran başındakileri mutlu ediyor. Birçok dizideki aldatma, kıskançlık, ihanet ve çatışma üzerine kurulan kadın erkek ilişkilerinin naif halini ise Gönül Dağı dizisinde bulabilirsiniz.

Sevginin gücünü, birlikteliğin önemini ve insanlığın kıymetini aktaran bir yapım olan Gönül Dağı, dizi takipçilerinin de son gözdesi konumunda. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ı başrolde buluşturan dizi de Ramazan ve Asuman aşkı da son dönemde öne çıkmaya başladı. Ayrıca Veysel ve Cemile aşkı da dizinin öne çıkan sevdalarından birisi.

Dilek ve Taner birbirine kavuşacak mı? İzleyiciler en çok da bu sorunun yanıtını bekliyor. Öyle hızlı bir kavuşma kimse beklemiyor. Ancak 8. bölümde Dilek’in Taner’e olan sıcaklığı bu aşkın tamamına ermesinin yakın olduğunu da gösteriyor.

Gönül Dağı dizisinin 12 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 8. bölümünden 2. fragman paylaşıldı. Videodan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detayları bulabilirsiniz.

Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.