Ana sayfa Dizi Haberleri Dizileri final yapan Ekin Koç ve Sinem Ünsal aynı projede mi buluşacak?

Dizileri final yapan Ekin Koç ve Sinem Ünsal aynı projede mi buluşacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sinem Ünsal, 2 sezonluk projede çok başarılı işlere imzasını attı. Oyuncu ismini parlattığı bu dizi sayesinde çok geniş bir hayran kitlesine kavuştu.

TRT1 ekranında yine geçen sezonun çok etkili dizilerinden olan Uyanış Büyük Selçuklu da büyük işlere imza attı. Ahmet Sencer karakterinde izlediğimiz Ekin Koç da yapımda en çok öne çıkan oyuncu olmuştu. Sosyal medyada hayranlarından da büyük ilgi gören Ekin Koç, ilk sezonun ardından tüm ekip gibi yapıma veda etti. Alp Arslan’ın hikayesinin anlatılacağı ikinci sezonda Mehmet Özgür dışında kadroda kimse kalmadı ve Barış Arduç da TRT1 dizisinin yeni başrolü oldu.

Dizileri final yapan Ekin Koç ve Sinem Ünsal aynı projede mi buluşacak? 8

Ekin Koç ise yeni sezonda kendisine gelen projeleri değerlendiriyor. Henüz bir anlaşması olmayan oyuncunun Sinem Ünsal ile aynı projede yer alma ihtimali da ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre, Sinem Ünsal ve Ekin Koç’ın Fox TV için hazırlıkları devam eden Elbet Bir Gün isimli dizi için görüşme halinde olduğu ortaya çıktı.

Dizileri final yapan Ekin Koç ve Sinem Ünsal aynı projede mi buluşacak? 9

Most Yapım tarafından hazırlıkları devam eden ve yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi olması beklenen Elbet Bir Gün için henüz oyuncularla anlaşma yapılmadı. Ancak görüşmelerin sürdüğü ve iki ünlü ismin aynı yapımda buluşma ihtimalinin bulunduğu gelin bilgiler arasında.