Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dizilerin şanssız güzeli Naz Elmas çapkın iş adamının kıskacında!

Dizilerin şanssız güzeli Naz Elmas çapkın iş adamının kıskacında!

tarafından ker_def

Naz Elmas, dizi sektöründe şanssız güzel olarak adlandırılıyor. Zira rol aldığı yapımların uzun sürmemesi gibi bir durumu var. 16 Haziran 1983 İstanbul doğumlu olan oyuncu, 2002 yılından bu yana ekranlarda. Haziran Gecesi dizisindeki Havin karakteriyle ünlenmişti. 25 civarında projede rol aldı ve dizileri genelde kısa sürede yayından kalkması ile biliniyor.

İş adamı Erol Özmandıracı, yine çapkınlık turunda! 2015’te eşini Cicişler’le aldatan, 2017’de ise bir hostesten bebek sahibi olan iş adamı, geçtiğimiz akşam ise Naz Elmas’la samimiyeti ilerletti.

Takvim Gazetesi’nden Halil Çilingir’in haberine göre iş dünyasının çapkın ismi Erol Özmandıracı, uslanmak bilmiyor…

2015 yazında Bodrum’da ‘Cicişler’ lakaplı Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerle çapkınlık yaparken yakalanan ünlü patronun bu kaçamağı üzerine eşi Ceylin Altunç boşanma davası açtı. Daha boşanmadan hostes bir sevgili yapan Özmandıracı, geçtiğimiz yıl da aşkından çocuk sahibi oldu. Çapkınlığın kitabını yazmaya kararlı olan ünlü iş adamı, geçtiğimiz akşam ise yine iş başındaydı.

Dizilerin şanssız güzeli Naz Elmas çapkın iş adamının kıskacında! 7

HEMEN ALIŞVERİŞE

Zorlu PSM’deki Raşit Bağzıbağlı defilesini izleyen Erol Özmandıracı, burada güzel oyuncu Naz Elmas’la tanıştı. Defileyi izlemeden önce sohbeti ilerleten ikili, ardından yemekte bir araya geldi. Güzel oyuncu ile ünlü iş adamının sonraki adresi ise Beymen oldu. İkili, muhabirimizin kendilerini görüntülediğinden habersiz birlikte alışveriş yaptı. Geçtiğimiz yıl bankacı Cemre Bozer’le 5 aylık ilişkisini ailesinin vetosu nedeniyle bitiren 35 yaşındaki Elmas, aşk orucunu yine iş dünyasından biriyle bozmuş oldu. Ancak 51 yaşındaki Erol Özmandıracı’nın filmlere dahi konu olabilecek çapkınlıkları düşünülürse aşk hayatında hep hüsrana uğrayan oyuncunun yine hevesinin kursağında kalacağı aşikar.